PIRATES OF THE CARIBBEAN – ON STRANGER TIDES

Jag såg ju den nya Piratesfilmen igår och jag måste säga att den var riktigt bra! Dessa filmer är helt klart bland mina favoriter och jag har för väldigt, VÄLDIGT länge sedan tappat räkningen på hur många gånger jag sett dem. Så en fyra, utan Orlando och Keira lät inte så lovande i mina öron men tänkte att det ändå var ett måste. Men vet ni vad, den var högt över mina förväntningar! Inget som går att jämföra med den första filmen, men helt klart i klass med andra och tredje. Mamma tyckte att det var den bästa av alla fyra så den rekomenderas verkligen! Dock kände jag att den slutade väldigt plötsligt och det var en massa saker som inte blev utredda, men jag antar att det bara betyder att det även kommer en femma.

Pirates of the Caribbean, On stranger tides – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Såg du den i 3D? 🙂

  Alice 2011-06-18 09:47:27
  Svara
 • Det är en ny triologi med en ny historia så det kommer även två filmer till 🙂 Åh, vill se den!!!

  Marja 2011-06-13 07:19:38 http://missmb.devote.se
  Svara
 • Håller helt med dig!
  Men du, du stannade väl kvar till efter eftertexterna?! Där kommer det ”riktiga slutet”, om man säger så. allt blir inte riktige klart men man förstår iaf lite mer. Och ja precis som du skrev så bör det komma en femma! Hoppas det iaf 😉

  Evelina 2011-06-12 18:10:11
  Svara
 • Åh vad bra att den var bra! har tänkt se den men inte gjort det än 😀 Trailern verkar väldigt lovande!

  Malin 2011-06-12 16:31:41 http://www.nattstad.se/missLVlondon
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!