DAGENS DETALJER 120611

Gårdagens outfit kommer upp som dagens då jag aldrig hann lägga upp den igår och idag har jag bara sprungit runt i ett linne och shorts. Dagen idag har nästan helt gått åt att städa mitt rum vilket var välbehövligt. Det låg så mycket kläder ute på fel ställen i rummet så att rummet knappt syntes och garedroben nästan var tom, haha. Men nu är det klart iallafall, och imorgon ska jag möblera tillbaka till min gamla möblering då jag tyckte bättre om den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du inte visa några (många) bilder på slutresultatet? Du har så super fint i ditt rum och en väldigt fin walk in closet!

    Blodpuddingen 2011-06-13 09:29:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!