VITABERGSPARKEN

Jag har legat på en filt med Emma och Elina i Vitabergsparken hela dagen. Vår avslutning slutade runt halv 10 och då drog vi oss direkt dit och kom inte därifrån förän vid 3 då vi började inse att det verkligen var bråttom. Underbart! Nu ska jag sy om en klänning, duscha, äta, göra mig iordning osv för ikväll står Gubbskivan på schemat och jag ska träffa tjejerna redan vid 8. Men jag har två gästoutfits att bjuda på idag, så det dyker nog upp snart! NU ÄR DET SOMMARLOV!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! jag undrar hur du gör sådär med bilderna, lägger till effekter osv. Tacksam för svar! p.s din blogg är super Fanny!

    ida 2011-06-11 18:17:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!