DAGENS FRÅGA

Hej! Först, tack för en jättebra blogg med mycket inspiration! Nu till frågan! Jag har problem med vad jag ska sätta på mig en fin och lite kylig försommarkväll.. Så skulle du kunna ge några tips på hur man kan klä sig? Kram

Svar: Tack! Folk tycker att shorts ser för kallt ut men jag tycker att man inte fryser så mycket om ett par bara ben om man är varm på överkroppen. Så jag skulle satsa på ett par snygga shorts, någon fin topp och sedan ta med både kofta och jacka så kan du lägga på ett till lager ju kallare det blir. Samma sak med någon fin sommarklänning. Men om det inte känns bra med bara ben är det bara att dra på sig ett par strumpbyxor under shortsen eller klänningen. Svarta eller hudfärgade, beroende på vad man känner för! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • i sommar ska jag åka på semester till Spanien, å då är det tänkt att vi ska åka bil ner dit, så jag tänkte fråga dig om du har några film tips man kan se på resan? 🙂

  sofia 2011-06-06 19:34:04
  Svara
 • Hej Fanny! Först vill jag bara tacka för en otroligt inspirerande blogg, sen undrar jag vad din största svaghet/last är när det kommer till mat och snacks?
  Kram på dig!

  Natalie 2011-06-06 19:20:01
  Svara
 • hej! älskar din blogg men jag skulle vilja veta vilka klädesplagg som du kommer satsa på mest i sommar? skulle vara roligt att veta 🙂

  ronja 2011-06-06 17:49:42
  Svara
 • du ger en sån bra inspiration!

  min fråga till dig är, tycker du att det är snyggt med en gul kavaj, inte stark gul utan lite mer ljusare gul? ;D

  Anna 2011-06-06 15:13:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!