MIN LÅNGHELG

Nuså, nu var långhelgen över och en ny börjar imorgon, haha. Jag har iallafall haft ett par riktiga superdagar och Summerburst igår var GRYMT bra! Nu när dessa fullspäckade scheman och allt plugg är över hoppas jag på att komma tillbaka till vanlig bloggning igen. Men jag håller fast vid vad jag sa efter min paus i våras, ”Jag kommer aldrig blogga igen för att jag är tvingad, bara för att jag vill”. Så här bjuder jag på ett litet collage med bilder ifrån Summerburst igår men även lite ifrån när vi firade Matilda som fyllde 18! 🙂


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hejsan ! din blogg är verkligen super så hoppas du inte tänkter sluta!
  undrar bara om det är du själv som tar bilderna på dina outfits, tar du med självutlösare elr är det någon som tar korten på dig?
  kram

  amanda 2011-06-06 17:55:55 http://janssonstyle.devote.se
  Svara
 • Tycker det låter bra, för jag vill hellre att du bloggar sällan än inte alls. Sen tycker jag att du brukar vara jättebra på att uppdatera också så det är inte riktigt nått problem heller! 😉 Måste också bara säga att jag älskar alla dina återkommande inlägg som dagens detaljer och dagens fråga och sånt där! Toppenblogg!!!

  Pem 2011-06-05 23:15:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!