FAVORITER JUST NU


Rouge – ”Must Have” från Make Up Store

Detta rouge har räddat hela min vår och sommarsminkning. Det är så himla snyggt! Jag sminkar mig och så känns ansiktet så tråkigt och kalt och så borstar man på lite utav detta puderrosa, perfekta rouge och helt plötsligt känner jag mig tusen gånger snyggare. Ett av vårens bästa köp.

Rexona’s deo

Jag har alltid använt samma deo, men när min senaste tog slut hann jag aldrig åka förbi någon affär så jag bad mamma köpa en ny till mig när hon handlade och då kom hon hem med den här. Och den är supermycket bättre än Dove’s som jag snöat in mig på. Luktar otroligt gott och fungerar bättre!

Halsband – Forever21

Ni har säkert märkt att detta halsband hänger runt min hals nästan varannan dag. Jag älskar det! Är helt stuck på fjädrar just nu och det här har den perfekta mängden men även någon kedja och pärla som bryter av. Var osäker när jag köpte det men när jag väl börjat använda det kan jag inte sluta! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!

  Jo jag undrar vad du har för typsnitt på din text ? Vad heter osv, tacksam för svar. Kram på dig! Toppen blogg du har.

  elsa 2011-06-05 19:50:27 http://www.emmaelsa.blogg.se
  Svara
 • Kan du inte visa hur du applicerar din rouge och vilken nyans det blir på kinderna? sugen på att köpa en till skolavslutningen men har ingen aning hur man applicerar den!
  Skulle bli jätteglad över svar, kraaam 🙂

  liz 2011-06-05 15:21:48
  Svara
 • hej fanny! ja har också den deon!!!! den äger XD

  Emma 2011-06-05 14:19:01
  Svara
 • hej fanny! Här kommer jag med typ ”dagen fråga/tips” hur tycker du jag ska matcha ett par tyg kängor på ett riktigt snygg sätt?
  kraam

  lydia 2011-06-05 13:22:13
  Svara
 • bra tips, tack! rouget kanske man ska ta och prova då, verkar ju superbra 🙂

  frida johansson ♥ 2011-06-05 13:13:23 http://friiidisan.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!