DAGENS DETALJER 050611

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • är påväg till stockholm på en kryssning och ska in till gamlastan och shoppa , vilka ställen rekommenderar du ? (:

  anonyyywm 2011-06-15 22:31:32
  Svara
 • Jag vet inte med dem andra men jag personligen tycker inte att dagens detaljer är så jätteroligt att göra ett helt inlägg om, klickar oftast bara bort det på bloglovin’. Vill inte på något sätt låta taskig eller något för din blogg är skitbra annars men man ska väl säga vad man tycker om och inte tycker om så din blogg kan bli bättre så jag tänkte bara nämna det, förlåt, hehe.
  (Jag har funderat på om jag ska skriva detta eller inte för jag vill inte låta jättetaskig heller, men ja, som sagt, förlåt.)

  Tilda ♥ 2011-06-07 17:09:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!