SUMMERBURST

Godmorgon på er! Nu är det dags för mig att börja tagga till för idag är det Summerburst som gäller! Det kommer bli grymt men framförallt härligt att träffa en massa folk, både ifrån Falun och Stockholm! Har tidsinställda inlägg för dagen, men något mer ska jag hinna skriva innan jag åker också. Annars, ha en superlördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åhh gud så roligt! 😀 Jag har en fråga, dagens fråga kanske? Jag har fått en jättefin beige/creme kavaj från ZARA och den är inge oversize utan är väldigt formad efter kroppen. Hur som helst är den jättefin men jag har ingen aning hur jag ska styla den för att inte se för uppklädd ut. Några idéer? 🙂

  Kram!

  Lovisa; En fashionista i Portugal 2011-06-04 12:45:16 http://lovvann.blogg.se
  Svara
 • Åh lyllos dig! Jag skulle också vilja gå men… too late :C

  Diana 2011-06-04 10:20:15 http://silverpearls.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!