DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Tack för en superblogg! Nu till frågan. Jag har köpt en klänning till min skolavslutning som kanske är lite ”för fin”. Vad är dina bästa tips för att få en outfit att bli mindre uppklädd? Kraam

Svar: Hejsan! Det finns två saker som alltid fungerar. Converse och en vardagsjacka, tex. skinnjacka eller armyjacka. Dessa saker har någon magisk förmåga att få vad som helst att fungera till vardags men samtidigt göra det så himla snyggt. Annars funkar det alltid med lite större ”vardagsaccesoarer”. Dvs, inget litet, glittrigt eller ”för fint”. Helst ska det vara färg på som passar klänningen! Boots på fossingarna är ett alternativ till conversen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!