DAGENS FRÅGA

För det första: tack för sjukt mkt inspiration och en bra blogg som jag måste klicka mig in på varje dag! Du är bäst, och en grym förebild Okeej, frågan då! Är du en sån att du köper nya plagg, använder dom en gång och sen bara slänger dom i garderoben? Eller använder du dom ofta? dagens fråga nån dag eller nåt kanske? Puss och kram! ♥

Svar: Tusentack, vad gullig du är! Jag använder mina plagg mycket! Jag köper inte ett plagg om jag inte redan vid köptillfället vet minst tre olika sätt jag kan matcha det på och sedan i takt med att man köper nya kläder så kommer det alltid upp nya kombinationer med de gamla. Jag har rätt mycket kläder så jag använder dem inte med så jämna mellanrum, men jag har väldigt svårt att tröttna på plagg! Kan fortfarande använda sånt som jag köpte för 4-3 år sedan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • hej!
  först vill jag säga att din blogg är GRYM x 1000! Jag har också en fråga, som kanske kan bli dagens fråga, och den lyder;
  vilken modetidning gillar du mest? vilken läser du mest alltså, får mest inspiration och så. om du ens läser tidningar!
  kram!

  LOLLO 2011-06-02 23:04:16 http://lollosplace.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!