LOVE DON'T LET ME GO

Godmorgon kära läsare!

Har hunnit med en långpromenad, en lång frukost och göra mig i ordning nu på morgonen. Ska börja röra mig emot skolan för en dag av betygssnack om ca en timme och innan det ska jag försöka plocka upp i mitt rum och fixa outfitbilder för dagen. Ni får ha en superdag tills vi hörs igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hade du någon speciell inställning på kameran , eller är det bara något du redigerat sedan ..? Såfal vad använde du för program att redigera bilden 😀 ? Detta kanske kan bli dagens fråga?

  Karin 2011-05-31 19:20:17 http://Ingenblogg
  Svara
 • Fanny, du verkar vara haj på förhållanden (haha) jag & mitt ex gjorde slut för nån månad sedan och vi va tsm i nästan två år… hur kommer man över en kille?

  Emmy 2011-05-30 16:45:03
  Svara
 • Hej Fanny! Först vill jag bara säga att du är fruktansvärt vacker och att din blogg är jätte bra! Sedan har jag en fråga… Kanske ”dagens fråga”?

  Du skriver väldigt ofta om ”mammas gamla”, ”fyndat på vinden”, ”pappas gamla” osv. osv… Så frågan är, vad eller vilket är du mest nöjd med av allt du fått efter dina föräldrar? Vore kul med en lista från 1-3
  Ha det kanon, kram 🙂

  Elina 2011-05-30 16:38:43
  Svara
 • Detsamma! Härliga färger på bilden 🙂

  Matilda 2011-05-30 14:22:21 http://matildakllman.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!