DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Först vill jag bara säga att du är fruktansvärt vacker och att din blogg är jätte bra! Sedan har jag en fråga… Kanske ”dagens fråga”? Du skriver väldigt ofta om ”mammas gamla”, ”fyndat på vinden”, ”pappas gamla” osv. osv… Så frågan är, vad eller vilket är du mest nöjd med av allt du fått efter dina föräldrar? Vore kul med en lista från 1-3. Ha det kanon, kram 😀

Svar: Hejsan och tusen tack! Rolig fråga också! Här har ni en lista:

1. Denna mockajacka/skjorta är mitt absoluta favoritfynd ifrån vinden. Den har en superfin modell och är snygg både stängd och öppen. Helt perfekt färg också! Den utimata sommarjackan och perfekt som skjorta eller något att ha över på vintern.

2. På andra plats kommer faktiskt denna som jag hittade igår även fast jag inte hunnit använda den än. Anledningen till att jag kan säkra den här platsen för den är att jag letat efter en liknande på Secondhand hur länge som helst utan någon framgång. Så fanns det en här hemma!

3. På tredje plats kommer den vita pälsen. Den är så himla snygg och mysig, synd bara att den är lite för stor för mig så det blir mest bildmaterial och inte så mycket att gå till skolan i. Annars är den perfekt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad kul att du svarade på min fråga och tack för svaren! 😀

    Elina L 2011-05-30 20:25:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!