DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Du, du gör ju väldigt mycket tillsammans med dom Emma och Elina och dom verkar vara dina närmaste kompisar i Stockholm. Så jag undrar, hur lärde du känna dem? Jag menar, eftersom att du ursprungligen är ifrån Falun. Superblogg!

Svar: Ja det är dem! Vi träffades igenom att vi alla tre började i samma klass när vi började ettan på gymnasiet, dvs precis när jag flyttade hit. Har väldigt mycket trevliga tjejer i min klass men dessa två har de lilla extra! Umgicks inte så jättemycket med dem utanför skolan förän för typ ett år sedan, nu skulle det vara konstigt om det gick en helg utan att jag träffade dem! Hur som helst, är riktigt glad att jag har dem. Annars hade Stockholm varit en mycket tråkig stad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!