WHEN YOU DO IT LIKE THATLite bilder ifrån mys i Kungsträdgården idag efter lunchen!

Vet ni vad jag ska göra idag? INTE plugga. För första gången sedan… ja jag minns inte ens när. Ska bli så otroligt skönt! Nu har jag bara tre skolgrejer kvar och sedan är hemska 2an över. Hoppas verkligen att det alla säger om att 2an är värst stämmer, för värre än såhär klarar jag inte av! Haha. Nu: Ett OTH-avnsitt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!

  Vad heter appen du har laddat ner för att få sådär lite retro-stil på bilderna?

  tack på förhand!

  Malin 2011-05-26 21:53:23 http://www.malinbloggar.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag vill bara säga att jag är hemskt tacksam för att jag fick bli veckans blogg-finalist!! 🙂 Ville också säga att det skulle vara roligt om du kunde välja ut din personliga favorit också, ungefär som du gör på outfit tävlingarna! 🙂

  Kramis

  Lovisa; En fashionista i Portugal 2011-05-26 14:30:49 http://lovvann.blogg.se
  Svara
 • Bloggen e nice YEA, ska vi resa nån gång ?

  Matild 2011-05-26 10:28:03
  Svara
 • Hej Fanny!
  Tyvärr måste jag säga att tvåan inte är värst för trean, den tar död på en, särskilt vårterminen. Jag går precis som du samhäll-ekonomi fast i trean och har precis idag avslutat en helvetestermin och ett helvetets-stress-år. Men jag överlevde och det med bra betyg så det är möjligt, tro mig. Hoppas du ska driva UF-företag som ditt projektarbete för det har verkligen gjort treans skolarbete så mycket roligare. Lycka till ändå.
  Från Mikaela i Skåne STUDENT 2011!!!!

  Mikaela 2011-05-25 22:00:24
  Svara
 • om du har mycket praktik i trean så är den värre när du väl är i skolan 😛
  har bara ett tips.. BÖRJA MED PROJEKTARBETET I TID! o va klar tidigt!!

  Angelika 2011-05-25 18:05:54
  Svara
 • mysiga bilder! 🙂 kika gärna in hos mig 🙂

  Anna 2011-05-25 17:52:40 http://smilingstone.devote.se
  Svara
 • Jag har en fråga som jag hoppas du ska kunna hjälpa mig med. Jag har naturligt väldigt ljus hy och jag har alltid ogillat min bleka hud pga. att man ”ska” vara brun, speciellt på sommaren. Jag har använt brun utan sol förut men nu jag har tröttnat på att försöka dölja min ljusa hy. Så därför tänkte jag fråga om du har några tips på vilka färger på kläder jag borde använda för att framhäva hudfärgen istället för att försöka dölja den 🙂

  Anonym 2011-05-25 17:09:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!