STRÅVÄSKA

Jag är riktigt sugen på en stor stråväska till i sommar! Perfekt strandväska och även riktigt snygg om man matchar den rätt! Rymmer dessutom en hel del, perfekt.

H&M, Asos, Åhléns.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejhej! Först vill jag bara säga att jag tycker din blogg är jätte bra och att jag inspireras mycket utav den :). Har sett att du har börjat svara på endel kommentarer om olika klädkriser osv. Jag undrar också en sak fast inte om mode, jag tycker verkligen att din design är ursnygg och undrar därför om du har fixat till den själv eller om det är en mall som man kan få tag på. Tack från Sofie!!

    sofie 2011-05-24 16:16:27 http://www.skljungqvist.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!