ESPADRILLOS OF SWEDEN


Dessa espandrillos damp ner i min brevlåda idag. Hur nice blir det inte med gula fötter i sommar? Tusen tack Espadrillos of Sweden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • kollade pricis på bloggningen för augusti 2008, jägarns vad du har föendrats i kläder och utseende:o men jag antar att du har hittat dig själv nu i kläder och så och du har ju en egen personlighet. men när kände du: att nu har jag hittat mig själv? själv trivs jag inte så mycket i mig själv och vill bli någon som sticker ut, men vet inte hur jag ska göra. för jag har licksom en bild av mig själv i hjärnan, ja du fattar? tacksam för svar! din blogg hjälper mig föresten mycket om dagarna med kläder och inspiration, så tack så mycket:D

  malvina 2011-05-23 20:08:10
  Svara
 • Hanna:
  om du har iPhone så loggar du in precis som vanligt, men istället för att skriva i vanliga ”inläggsrutan” så klickar du på knappen HTML som finns uppe bland typsnitten osv. Så får du skriva ditt inlägg där! Det funkar för dom jag har frågat iallafall, annars vet jag inte! 😀

  Förresten, jättefina skor Fanny! By the way, jag undrar om jag bara har missat det eller om du inte lagt ut finalisterna till Veckans blogg än? Väntar! 🙂

  Clara 2011-05-23 19:15:26 http://www.claraofsweden.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Älskar din blogg!
  Jag har en fråga, Hur gör du när du mobilbloggar? Är det annorlunda med wordpress kanske? Hur gjorde du när du använde blogg.se? En app? Internet eller sms?
  För jag har en iphone och det funkar inte att skriva om jag går in via internet på blogg.se. Så jag bara undrar hur du gör? 🙂

  Hanna 2011-05-23 18:51:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!