Gillette Venus Embrace


När jag sa ja till att ta emot detta pressutskick hade jag ingen aning om att det var den rakhyveln jag redan hade, men det var det, och riktigt bra är den så det var ju super! Jag har ganska svårt för rakhyvlar då jag tycker att de flesta gör så ont att använda men den här har som lite gele i sig och så är den mycket mjukare. Så tack Gillette, och läsare, det är faktiskt något jag rekomenderar! Passade ju super nu då flera av er faktiskt frågat om vilken rakhyvel jag använder också, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, har du använt andra rakhyvlar att jämföra med? Är lite sugen på att testa denna men tycker samtidigt att den är lite dyr, ex här. Ungefär hur många gånger kan man raka sig med den innan man måste byta blad?

  Tack för en jätterolig blogg att läsa! 😀

  Vänligen,
  Sara

  Sara 2013-03-04 23:32:46 http://www.timetoshave.se
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hejsan! Jag är väldigt dålig på rakhyvlar och använder mest det som finns och köper jag en ny så bara tar jag en så jag är fel person att fråga, dessutom var det här så länge sedan men jag kommer ihåg att jag var nöjd med den och den har ju någon slags inbyggd gel som gör det lättare 🙂

   Fanny 2013-03-05 08:07:11
   Svara
 • Bästa rakhyveln nånsin!

  Marja 2011-05-22 23:28:59 http://missmb.devote.se
  Svara
 • vill först säga att din blogg är helt amazing och jag älskar dina outfits.

  -undrar om du har något bra tips för att få håret att inte bli så slitet och haha växa snabbare^^

  sarah 2011-05-22 21:31:10 http://sakenandersson.blogg.se
  Svara
 • hej jag undrar mest om vitamin B-12 jo jag såg att apotekethade b-vitaminer.. är det möjligt vis samma? svara gärna!

  michelle ♥ 2011-05-22 21:13:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!