DAGENS FRÅGA

Hejsan Fanny! Jag har lite trubbel i paradiset förstår du, vad ska man ha på sig när man ska på någon annans student, på kvällen eller eftermiddagen? Själv är jag 17 år och jag har inte varit på någon student förut så jag skulle verkligen behöva lite hjälp med vad jag ska ha. Klänning? Vilken ”sort”? Färg? Tackis om du svarar! :)

Svar: Det här var en väldigt bra fråga! Det är en himla tjat om vad man ska ha på sin student och skolavslutning, men vad ska man ha på någon ANNANS student? En finare klänning tycker jag, helt klart. Ingen balklänning men inte en strandklänning heller. Någonting du skulle kunna ha på din egen skolavslutning eller någons födelsedagsfest! Sedan kan man ju självklart ha vilka färger och mönster man vill då det inte är ett bröllop men jag skulle nog ändå undvika svart och vitt. Om jag vore du skulle jag välja en klänning i en riktigt stark, klar färg eller en blommig och somrig!

Alla klänningar är ifrån Asos.com


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny! Underbar blogg har du! Tänkte fråga om du kunde tipsa om avslutningsklänningar, jag slutar nian och behöver två stycken en till den vanliga avslutningen och en till avslutningsmiddagen har kollat runt över allt med hittar inget jag får verkligen panik! Det behöver inte vara värsta klänningarna då ja vill kunna använda dom efter avslutningen med. Skulle vara jätte snällt om du ville tipsa om det ! Kram

  Linnea 2011-05-21 17:14:45
  Svara
 • Hej Fanny!
  I sommar ska min pappa gifta sig och jag och mina halvsystrar ska vara brudtärnor. Ska bli så himla kul!
  Det svåra är bara att hitta klänningar.. Det är tänkt att vi tjejer ska ha klänningar i färgen Latte men klänningar som vi även kommer kunna ha användning av sen också, inte några väldiga ”bakelse”-klänningar. Men det är sjukt svårt att hitta i just den där latte-färgen! Tänkte ifall du kunde tipsa mig om någon bra affär eller sida på nätet. Ska till Stockholm om några helger och kika också 🙂

  fanny 2011-05-19 16:20:24 http://www.vonhenriksson.blogg.se
  Svara
 • Den gula är snygg:)

  Isabelle Palmgren 2011-05-18 21:26:02 http://isabellepalmgren.myshowroom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!