I'VE HEARD IT ALL BEFORE

Heard It All Before – Meiko

Godmorgon! Förlåt för att jag försvann igår men det blev en väldigt plötslig och spontan utgång för mig och sov inte hemma. Men nuu är jag iallafall hemma och ni får lyssna på denna underbara låt medans jag vaknar till bacon, ägg och ett nytt Gossip Girl-avsnitt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej fanny!
  jag ska sluta 7an iår och jag undrar vad man kan ha för klänning!
  det ska inte vara för mycket och inte för lite.

  lina 2011-05-15 14:45:55
  Svara
 • Hej Fanny! Tycker din blogg är jättetrevlig (ja, trevlig, världens bästa adjektiv). Men jag hade en fråga också, jag ska på bröllop i sommar (juni) och vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! En klänning, förstås, finklätt men inte överdrivet… så svårt! Några tips?

  jenna 2011-05-14 14:42:29
  Svara
 • snygg tjej!

  daniela 2011-05-14 14:17:44 http://danielaorshammar.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!