12.55


Trött tjej efter en lååång skolvecka, äntligen helg!

Hej på er! Om det var någon som hörde gallskrik i Norrviken igårkväll så kom det ifrån mitt hus! Hahaha. Gud vad glada vi blev när Sverige gick vidare, just för att vi verkligen hade gett upp hoppet. Jag var nästan påväg att resa mig och gå iväg för att sura när Sveriges flagga dök upp på skärmen. Så nu är jag taggad inför eurovisionkväll imorgon!

Förövrigt är jag måttligt glad över att det bra vädret har försvunnit. Det är fortfarande så varmt så att man måste ha shorts men det är roligare med blå himmel än molnig. Jaja, vi hörs lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hade inte du möblerat om lite i ditt rum för ett tag sen, eller var det bara jag som inbillade mig det? Om du har gjort det, kan du inte visa bilder? Skulle vara jätteskoj att se. Älskar ditt rum, och inte minst din walk in closet 😉

  alice 2011-05-13 15:59:26
  Svara
 • Kan inte du ge lite insperation från din garderob/sminkbord? eller andra snygga kändis garderober! Behöver lite insperation sörru! ;D great blogg annars!

  agnesa 2011-05-13 15:35:24
  Svara
 • Hej Fanny, vill börja med att säga att din blogg äger och att jag diggar dina outfits jätte mycket!

  Men jag har två frågor; i vilken affär shoppar du mest i ?
  Och hur skulle du matcha ett par ljusblåa/vita jeans med nitar vid fötterna och på rumpan, Och som är lite skrynkliga vid fötterna?
  Jag har verkligen ett problem med dom, för jag vet inte vad jag kan ha till byxorna. Kramar /vilma 🙂

  Vilma 2011-05-13 14:42:00 http://Vilmandersson.devote.se
  Svara
 • Kan inte du visa vad man ska matcha en jeansväst med? Jag köpte en förra veckan men kan verkligen inte komma på vad jag ska ha till! Tack 🙂

  Sofia 2011-05-13 13:42:17
  Svara
 • Gallskrek också när Sverige gick vidare till final 😀 haha

  Marja 2011-05-13 13:40:12 http://missmb.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!