DAGENS FRÅGA

jag undrar vart man kan köpa levisshorts och hur mycket de kostar? måste man beställa dom eller finns det en speciell butik?

Svar: De flesta tar nog sin mammas gamla Levi’sjeans eller köper ett par på Secondhand och klipper själva av dem till shorts själva, men Urban Outfitters har färdigklippta 501or inne ibland vet jag, om man vill ta den enkla vägen! Dem brukar kosta 440kr! Mina små har jag klippt själv och mina stora är ifrån UO!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • tack för en bra blogg, du är så söt!
  jag undar om man skulle kunna ha vita låga converse till vit volang klänning, på min konfirmationsavslutning? 🙂 tack på förhand!

  lisa 2011-05-11 18:24:09
  Svara
 • Hej Fanny!

  Måste börja med att din blogg är BÄST! Har typ sparat ner alla dina outfits i mitt inspirationsalbum på mobilen haha! Stalker-ist javisst! :p

  1. Jag har fått ett par gamla levis jeans av min låtsasmamma som jag tänkte klippa av. Dock vet jag inte om jag ska klippa dom relativt långa och vika upp dom eller klippa dom korta och göra dom fransiga! Vad tycker du? Sedan undrar jag också om du har nåra tips för hur man ska klippa? Vill liksom inte klippa fel och pajja dom! Om jag ska vika upp dom, hur många ”varv” ska jag vika? Om jag ska fransa till dom, hur gör man så de blir snyggt?

  Det vore verkligen superdupermegasnällt om du kunde svara!
  Tack för att du är en sån inspirationskälla! 🙂 pussheei!

  elin 2011-05-11 17:27:31
  Svara
 • Hej jo jag undrat om d skulle inte du kunna beskriva lite kort vart Urban Outfitters ligger, vill gärna ta mig dit men det känns som om det är så långt att gå men det kanske det inte är.
  Förresten tack för en jättebra blogg! 🙂

  Matilda 2011-05-11 16:48:52 http://matildaadahl.blogg.se
  Svara
 • hej! du har de vackraste hår jag har sett. Jag undrar hur du har fått så ? vad använder du för produkter ? Platar du håret ? =)

  julia 2011-05-11 16:32:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!