PART 5

Hej!Älskar din blogg !Undrar; vem / vad är det som tar din bilder !? Du har så sjukt snygga bilder !
Tack! Oftast så är det jag själv som tar med självutlösaren eller mamma. På sommrarna när jag är på västkusten är det alltid min kusin Matilda som fotar!

Om du kunde ha gjort din flytt till Stockholm ”ogjord”, hade du gjort det då?Varför/varför inte?
Aldrig! För att Stockholm är en underbar stad och det var så otroligt skönt att komma bort ifrån alla Faluns nackdelar som skitsnack, rykten och liten stad där det inte hände så mycket. Nog med att jag saknar det lite ibland, men jag skulle inte för mitt liv flytta tillbaka igen.

Kan du ge lite tips på hur man får bättre självförtroende? Enligt bloggen är du ingen träningsnarkoman precis, men det är jag. Tränar ca 6 gånger i veckan och äter mycket, så det är inte att jag vill bli smalare men så fort jag tränar mindre så får jag panik och inbillar mig liksom att jag blir ”fettigare” och att mina muskler försvinner. Hoppas du förstår mitt problem, haha! Alltså, har du några tips på hur man ska vara nöjd med sig själv och inte viga sitt liv åt träning?
So what om du blir ”fettigare” som du kallar det? Vem har sagt att det är fult? Jag tycker att lite fett hör till när det kommer till kvinnokroppar. Och varför är kroppen så viktig? Är det viktigare att ha en snygg kropp än att ha kul och må bra? Tycker du att träningen är rolig så tycker jag att du bara kan fortsätta men om du inte vill träna så mycket som du gör eller känna den här pressen så tycker jag att du ska ifrågasätta dig själv om varför du egentligen ”måste” träna som du gör. Skriv ner för och nackdelar och se vad som väger tyngst. Sedan som jag sagt förut: ”Perfektion är inte MVG i alla ämnen eller drömkroppen, Perfektion är att må bra och vara lycklig”.

Är inte du tillsammans med Fredrik längre?
Fredrik var jag aldrig tillsammans med men om du menar Fredric, så nej!

För det första, tack för en sjukt bra blogg med massor av inspiration! Några frågor:använder du något speciellt för ansiktet? rengöring, tvål, kräm/salva osv? Du har så fin hy!
Tack! Jag använder mig av Make Up Stores rengöring och fuktighetskräm och sedan äter jag B-vitamin som motverkar acne!

jag har aldrig riktigt fått klart för mig om du fortfarande bor hemma?
Jo jag bor fortfarande hemma!

ploppar alla outfits/matchingar bara upp i huvudet eller blir du själv inspirerad av andra bloggar eller liknande?
Oftast så ploppar det bara upp, men självklart blir jag inspirerad av bloggar, tidningar, folk på stan osv också!

har du fler syskon än Jonathan?
Nej Jonatan är mitt enda syskon!

Om du fick en romantisk middag med vem du vill i hela världen. Vem skulle du ta med dig och varför?
Orlando Bloom. Han har varit min drömkille sedan Legolastiden, och Pirates of the caribbean gjorde inte saken bättre! Hahaha.

Vilket är ditt drömjobb?
Advokat eller ha min egen tjej/modetidning.

Första fyllan?
Haha, det är en ganska så rolig historia som jag väljer att hålla för mig själv. Låt oss bara säga att jag har fått äta upp det i efterhand! Hahaha.

Vart kan man hitta transparenta skjortor? (helst svarta och vita)
Leta på H&M, Gina Tricot och Monki!

Hur matchar du ett par vita Höga byxor?
Hm, jag skulle aldrig sätta på mig ett par vita byxor så det här blev lite utav en utmaning. Men om man tänker på hela pastellmedpastellgrejen som är nu i sommar så kanske med någon topp i en fin pastellfärg? Kanske gul, grön eller rosa!

Hur ska man göra för att komma över en kille som krossade ens hjärta? om man verkligen inte kan sluta tänka på hur allt bra kunde ha varit, om man inte kan sluta tänka på hur hans hår faller i hans ögon? VAD SKA MAN GÖRA??! Orkar inte längre. Puss.
Jag brukar tänka att saker händer av en anledning. Tog det slut så var det inte meningen, är det meningen ändå så hittar ni tillbaka till varann. Det brukar vara en tröst! Annars är det väldigt viktigt att göra saker. Även fast du inte alls är sugen eller känner att du orkar, UT MED DIG! Träffa tjejkompisarna. familjen, en annan kille eller kanske någon vän du inte umgåtts med på länge.

vad satsar du på för typer av solglasögon i sommar ? det finns ju en MÄNGD snygga, men vad är det som håller i längden. och vilken är den rejäla ´trendisen´´ som man bara MÅSTE ha ?!
Jag kör på säkert kort som håller år efter år. Klassiska Rayban Wayfarers och Pilotglasögon!

är det inte jobbigt att ”klä upp sig” varje dag innan skolan..finns det ingen dag då du bara kan slänga på dig ett par mjukisbyxor och gå osminkad till skolan?tycker att det vore jobbigt att behöva välja kläder varje dag och även sminka sig..
Klart att det är jobbigt ibland och ja, visst finns det dagar då man helst vill ha mjukissbyxor men då tar jag leggins, en oversizeskjorta och converse istället! Nästan lika skönt. Oftast är det bara kul, jag får användning av min outfitfantasi även utanför bloggen!

Favoritfärg?
Grön!

Vilket land skulle du helst vilja åka till?
Just nu står Italien på önskelistan!

Har du något tips på vilken färg på bikini man ska satsa på om man är väldigt blek?
Ha en stark pastellfärg! Det är sjukt snyggt när man är brun men fungerar även när man är blek till skillnad ifrån vita och svarta som bara gör så att man ser ännu blekare ut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Fanny ! Jag tycker det är sjukt att vi har lite grejor gemensamt. Först och främst heter båda Fanny. Båda har exakt samma ögonfärg och då menar jag med den lilla bruna ”färgklicken” i ögat.. Blondt hår…
  Och jag har även jag en kusin som heter Matilda. Haha, lite kul !

  FANNY 2011-05-10 19:37:37 http://dsdffsd
  Svara
 • händer det någongång att du tar på dig samma outfit? 🙂
  sjuukt bra blogg!

  ida 2011-05-10 18:35:30
  Svara
 • Hejsan! Har märkt ibland att du använder ordet ”pastellfärger” när det känns som om du egentligen menar starka färger typ cerise och orange. Tror du har fått det hela om bakfoten för pastellfärger är ljusa och bleka färger typ som beige eller puderrosa. Vill inte framstå som en besserwisser men har lagt märke till det några gånger och tänkte att det kunde vara bra att nämna i alla fall så att det inte blir några missförstånd när du tipsar om outfits och så 🙂 Din blogg är superbra, kram!

  Agnes 2011-05-10 18:18:33
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   När jag säger pasteller menar jag oftast mintgrönt, ljusgult eller liknande men jag vill ofta ta med lite starkare färger samtidigt och då drar jag in alla färger under ordet ”pastellfärger”, det har du helt rätt i!

   Fanny 2011-05-10 18:27:28
   Svara
 • hej, hur skulle du matcha ett par röda shorts ? 🙂 kram

  sara 2011-05-10 17:52:29
  Svara
 • Du säger att du mår jättedåligt för att du har lite fett på dina lår, och här skriver du ”Jag tycker att lite fett hör till när det kommer till kvinnokroppar. Och varför är kroppen så viktig?” snackar vi dubbelmoral eller?

  Hej 2011-05-10 17:49:16
  Svara
  • Svar på Hejs kommentar.

   Jag skrev att jag HADE MÅTT dåligt över mina lår, och då inte för att det var ”fett” på dem utan för att allt fett var samlat på ett ställe till en klump vilket ser konstigt ut och även gör ont. Nu skrev jag om hela kroppen, vilket är en helt annan sak och även om denna tjejs kropp, inte min egen.

   Fanny 2011-05-10 17:56:27
   Svara
 • Där har du fel Fanny 😉 man ser sjukt brun ut med en vit bikini, finns en sjuuukt snygg inne på cubus! Ser knappt ut som en bikini, den är virkad! Jag har haffat en sån och även fast jag är vit så ser jag brun ut, kommer aldrig gå tillbaka till färgade bikis, speciellt inte svarta, för DET ser man blek ut i 😮

  sandra 2011-05-10 17:13:19
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Är du vinterblek (likblek) ser du ännu blekare ut i en vit bikini, men har du fått liiiite lite färg så ser du brun ut! 😉

   Fanny 2011-05-10 17:39:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!