VECKANS BLOGG PÅ MODETTE

Jag har fått äran att bli Veckans blogg på Modette denna vecka, superkul! Klicka här om ni vill se en intervju med mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! 🙂
  Jag undrar hur lång du är?? 😉
  du kanske har skrivit det förr men jag har precis börjat läsa din blogg & orkar inte leta hehe :d

  Sanna 2011-05-08 13:56:15
  Svara
 • Hej Fanny! jag måste bara säga att jag älskar din blogg,den har allt! 🙂 du inspirerar mig som så många andra och du verkar vara en underbar person 🙂 fortsätt med att uppnå dina mål i livet,jag är helt säker på att du kommer lyckas lika bra med dem som med detta! 🙂

  ellinor 2011-05-08 13:17:18
  Svara
 • Jag läste någonstans i din blogg att du typ hade ”knölar” på låren? Jag har också det när jag har tighta shorts på mig och jag är smal förövrigt, som dig. Jag stora komplex för dem och jag undrar hur du kom över dina komplex? Tycker det är skitjobbigt 🙁 kan du inte typ skriva i blogga hur du kom över det? Puss & kram

  Evelina 2011-05-08 12:17:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!