PART 4

hej. tänkte bara höra hur du kan vara så smal ?vad&hur mycket du äter varje dag. & hur många mål om dagen osv. ge gärna ex på mat för en hel dag.hur tränar du ? speciella övningar?
Hejsan! Jag tänker inte på vad jag äter, vilket man inte heller borde göra. Nu menar jag inte godis och Mc Donalds och så för det ska man självklart tänka på att inte äta för mycket men det är inte så att jag sitter och räknar kalorierna i min mat. Jag äter den mat mamma ställer fram på bordet till middag och till lunch blir det det som serveras på restaurangen jag och mina vänner väljer att äta på, ofta sushi eller wok. Sedan till frukost och om jag är hungrig emellan måltiderna blir det mackor, yougurth och müsli! När jag tränar gymmar jag lite som jag känner för eller går promenader, men jag prioriterar oftast blogg och plugg före träning tyvärr.

Hur fick du din blogg så känd?
Vet inte om jag riktigt kan kalla den känd, haha, men den växte i samband med att jag hittade mig själv faktiskt! För något år sedan hittade jag min stil, vad jag blev inspirerad av och fick väldigt klart för mig vem jag själv var. Detta resulterade i att mina inspirationsbomber hamnade i bloggen vilket gjorde att fler och fler av er har hittat hit! Men jag har gått ”den hårda vägen” eller vad man ska säga. Har inte fått någon stor länkning eller liknande som hjälpt till!

Länkar du andra bloggar också?
Jag länkar bloggar när jag tycker att de verkligen förtjänar det eller när de vinner tävlingar. Inga länkningar på beställning.

Hej fanny Tränar du någon sport som tex dans fotboll ? Eller har du någonsin gjort?
Hejsan! Nej ingenting men jag har tränat så gott som allt när jag var liten. Jag red, dansade, friidrott, gymnastik osv osv men allt rann ut i sanden på ett eller annat sätt.

Åhh du är så snygg Fanny!Hur som helst.. jag har verkligen tänkt på om jag ska införskaffa mig ett på Hunter stövlar och då undrar jag om du skulle kunde visa/säga hur man lättast/snyggast matchar dom både till jeans och bara ben. Tacksam för svar! och förövrigt har du en grymt bra blogg, hihi.Åh, tack så jättemycket! Jag tycker att man på sommaren matchar den bäst till en söt klänning, det ger en härlig kontrast! Men det funkar även super till jeansshorts och någon topp. På hösten och vintern gillar jag att ha dem till mörka färger så att de inte sticker ut på samma sätt, plus att det ger en härlig höstkänsla tycker jag!

Vad tycker dina föräldrar om att du bloggar är dom stolta över dig ?
Jag tror att mina föräldrar tycker att min blogg är bland de bästa som har hänt mig! Innan jag bloggade la jag all inspiration och energi på att skriva noveller, göra egna tidningar (när jag var yngre), bildcollagen osv osv. En blogg gav mig allt jag älskar att göra i ett! Och ja, jag tror att dom är väldigt stolta över mig 🙂

Favorit kläd-affär?
Urban Outfitters. Bara känslan av att gå in där är inspiration!

Ska du ha en läsar-träff snart?
Ja jag funderar på att ha en innan sommaren!

Har/har du haft moped? Eller satsar du på bil?
Nej jag har aldrig haft en moppe, det blir bil direkt för mig!

Vilket/vilka är de finaste ordet/n du vet?
Puss och Liljekonvalj!

Vad vill du döpa ditt/dina barn till (när det är dags i framtiden d.v.s)? Om du inte hette Fanny, vad skulle du velat heta då?
Jag är otroligt dålig när det kommer till namn då jag ändrar mig varannan vecka. Jag är nöjd med att heta Fanny, och vad mina barn ska heta har jag faktiskt inte en blekaste om tyvärr! Haha.

vem är din bästa killkompis!?
Oj, jag har väldigt många killkompisar som jag tycker supermycket om men den bästa är nog Dan!

Vad är du mest stolt över med dig själv?
Min blogg, mina betyg och min (psykiska, haha) styrka.

tycker du man kan ha höga jeansshorts till en skolavslutning?:)
Det tycker jag helt klart att du kan ha! Supersnyggt!

Har du några djur ?
Ja jag har två katter som heter Figgis och Daisy

Vad använder du för kamera ?
Jag använder en Nikon D40 och en Canon G12, olika beroende på vad jag fotar!

är du på G med någon ?
Nej det är jag icke!

vad är det värsta du vet ? vad är det bästa du vet?
Det värsta jag vet är stressveckor när det är massa plugg och annat och det bara inte går ihop, och det bästa jag vet är sommarlov!

Vilken outfit är snyggast i sommar?
Jeansshorts, vit, virkad topp, boots och en skinnjacka!

Hur mycket vägde du när du var 14? Kram Stina
När jag var 14 vägde jag väl runt 50 kg skulle jag gissa på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Jag undrar om du håller på och tar körkort eller väntar du på att ta det? 🙂

  Josefin 2011-05-08 21:20:48
  Svara
 • Hei Fanny, Lovely to see you wearing your Hunter Wellingtons (Gummistovlar) you look so dishy.
  Kiss
  Julia

  Julia Bradbury 2011-05-08 19:43:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!