GULDFYND BY KENZA


Jag fick denna fina ifrån Guldfynd by Kenza igår. Det var en försenad födelsedagspresent ifrån Farmor och Gammelmormor. Tycker det är så himla fint! Enkelt och funkar lika bra som en detalj till vardags som till fest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • vad kostade detta fina?

  hannah 2011-05-11 18:44:19 http://coffeeworld.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Letar klänning till skolavslutning, hellst någon somrig! Har du några tips, jag är runt 172 lång och vill gärna ha en klänning som sitter åt? Har du tips ? Kan du inte göra ett kollage med dina 10 bästa tips? 😀
  Även vad man kan ha till varje klänning, klackar är inget o tänka på då blir jag ju typ 3 meter 😉

  Emma 2011-05-08 19:58:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!