FANNY MATCHAR – GRÅA SHORTS

Hej Fanny! Jag har precis köpt ett par gråa shorts och jag tycker de är sååå snygga men jag vet inte hur jag ska matcha dem, Hjälp mig?! 😀

Svar: Gud, gråa shorts som du nästan kan ha till ALLT! Men jag ska säga vilka mina favoriter är, så får jag utgå ifrån mina egna gråa mockashorts! Snyggast är det med vitt tycker jag då det ser så himla fräscht ut så det ultimata är någon av de fina, virkade topparna som finns överallt nu inför sommaren men egentligen vilken söt vit topp som helst eller en transparent skjorta. Det funkar även super med en kavaj över för något lite extra eller när det är kallt på vintern! Det bästa med gråa shorts är att det funkar lika bra vilken årstid det än är, det är bara att slänga på ett par svarta strumpbyxor under!

Shorts och Linne // BikBok
Skjorta // Monki
Kavaj och Halsband // H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det skulle vara jättekul och bra om du kunde visa några fina skolavslutningsklänningar! Eller kanske visa några som du har funderat på eller om du redan har valt någon? :))
  Jättebra blogg!

  Frida 2011-05-07 18:58:58
  Svara
 • Himla tjusig matching!

  ida 2011-05-07 18:45:17 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Hejj!

  Idag när jag gick på stan, såg jag en som såg precis ut som dig. Det var tur att jag inte gick fram o sa ’Hej Fanny, din blogg äger!’, för jag kom på att du har klippt dig, och den här personen hade *långt* hår! Men det hade varit kul om du hade gjort ett inlägg och frågat någon ”look a like” läser din blogg. Som är ätte lik dig.
  Kramar!

  martina 2011-05-07 16:19:50
  Svara
 • Åh så snyggt! älskar din stil! detta vill jag ha mer av och se hur du skulle matcha olika plagg!

  ida 2011-05-07 14:40:48
  Svara
 • jag skulle gärna vilja se fler inlägg i denna kategori, inspiration till tusen!

  miranda 2011-05-07 14:04:22 http://synvillor.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!