DAGENS FRÅGA

hejsan fanny ! Först måste jag bara säga att din blogg är helt grym och jag älskar din stil. Har fått mycket inspiration från dig ! Så tack för det ! ;) Sen måste jag fråga dej en sak. Du skrev i ett inlägg vid frågestunden att du hade några knölar på dina lår och jag har märkt det på några av dina bilder, men tyckt det var väldigt konstigt eftersom resten av din kropp är väldigt smal. Så jag undrar vad det egentligen är ? Vore tacksam för svar för har faktiskt undrat över det :) kram !

Svar: Hejsan och tusen tack! Vad gullig du är! Jadu, det ganska konstigt att de sitter där med tanke på resten av min kropp som du säger men jag har faktiskt ärvt eländet! Haha. Alla tjejer (Farmor, fastrar, kusiner) på min pappas sida har likadana. Även när jag har varit pinnsmal så har de funnits där så det är inte så mycket att göra åt det då det inte handlar om för mycket godis eller pizza utan gener. Jag har mått fruktanvärt dåligt av dem och känner ofta en massa handikapp på somrarna för att jag försöker göra allt för att dölja dem men i år känner jag att jag inte orkar anstränga mig lika mycket längre, så jag la nydligen upp outfitbilder där de syntes tydligt och responsen jag fick var ”Fetto” och ”Du borde träna låren”. Men so what? De sitter där de sitter, ju mer på mig, ju mer att älska! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Tycker du har jättefina lår! Hela din kropp är fin.
  Jag har personligen inga såna ”knölar”, men jag har däremot celluliter. Dem har jag haft sedan jag var liten (kanske 10?) och pinnsmal, och det ligger i generna precis som för dig och för som dem flesta. Det känns ju nästan som att det är lite svårare att döjla när dem är i princip över hela låren.
  Men det senaste har jag börjat tänka på att ingen är ju faktiskt perfekt! Och speciellt vi tjejer har ju nästan alltid någon skavank eller två. Bristningar, celluliter, lite exta fett som hänger över byxkanten.. Haha nej men du vet!
  Tycker det är sjukt underbart och jätteinspirerande att du försöker att inte bry dig.
  Älskar dig och din blogg Fanny! Keep up the good work 😉

  Emelie 2011-05-07 21:24:43
  Svara
 • Tycker du är jättefin och det är inte snyggt med pinnsmala lår med massa mellanrum eller vad man ska säga. Du har grym kropp!

  Julia 2011-05-07 17:54:57
  Svara
 • du är jätte fin fanny!

  J 2011-05-07 16:36:30
  Svara
 • Du är hur fin som helst, ta inte åt dig av vad de säger.

  emelie 2011-05-07 15:59:11
  Svara
 • Jag har precis likadant, och jag tränar 5 gånger i veckan men mycke mindre blir dom inte. Men jag har ett tips, försök och dra ner på kolhydrater och fett och ät massa massa grönt som rouccola, baby spenat, bönor, avakado, you name it och ät massa sallad! Jag har gjort det i 2 veckor och det börjar faktiskt hända skillnader! Dock har vi kanske inte riktigt samma kroppstyp men om du har lust kan fu ju testa! Love your blog, puss

  Anna 2011-05-07 15:54:15
  Svara
 • Men vad är det för löjligt påhitt att du skulle vara fet! Nej sådanna taskmörtar borde hitta nån hobby att syssla med istället för att kommentera dumma saker. Sen tycker jag att Sandra som kommenterade tidiare faktiskt inte heller är så snäll. Alla har vi kroppsdelar som vi inte tycker om och dessa går aldrig att jämföra, för oftast så stämmer inte det man har fått för sig. Utan det sitter i våra egna huvuden att ”de fula områdena på kroppen” är just fula. För dig är det dina bristningar, för Fanny är det ”knölarna”, för mig är det min stora röv. Och man ska och kan aldrig jämföra komplex med varandra för det är som sagt var inte fakta, utan föreställningar om vad som är normalt och fint, och vad som inte är det. Så förstå mig rätt, alla vi tre, plus resten av alla som läser detta är vackra! På våra egna sätt! Puss å kram och tack för en superschysst blogg! 🙂

  anna 2011-05-07 15:43:00
  Svara
 • Hej!

  Jag har precis likadana, och det är också gener! Även fast jag är väldigt mullig så dansar jag som en tok och har en stark kropp men har fortfarande de där ”knölarna” på benen! Har också mått skit över det men vafan vem bryr sig, alla är för fokuserade på sitt eget utseende ändå! Det är ju skönt att veta att man inte är ensam om de där ändå;)

  Kram

  Moa 2011-05-07 14:15:24
  Svara
 • Bra där Fanny!! bra att du säger sådär och ryter till lite, vafan jag fattar inte hur man kan säga nåt så elakt! men jag fattar endå inte, det är ju inte sant de dom säger isåfall, du är inte det minsta tjock! o.o du är jätte fin!
  Älskar din blogg och din klädstil! kram

  ida 2011-05-07 12:59:04
  Svara
 • Du är så himla fin gumman, och det finns ingen som är perfekt. Hade du inte haft ”knölarna” på låren så hade det varit något annat, eller hur? Det är bara så det är. Du ska verkligen tänka på allt annat fint du fått, du verkar ha en grymt go och härlig personlighet. Äkta. Du har en fin familj, grym stil på kläder och en verklig förmåga att se vad som är snyggt! Komplex kämpar nog alla sig igenom och jag hoppas du nu börjat ta itu med ditt. Du är så bra!! Tro inget annat! Jag ljuger verkligen inte när jag säger att din blogg är den bästa av dom alla… Kram!

  sara 2011-05-07 11:58:59
  Svara
 • först och främst, jag har aldrig tänkt på att du har något sådant. så läste jag de taskiga kommentarerna, alltså varför skriver man sånt? det stämmer ju inte ens. tycker du är så himla cool som försöker skita i sånt. du är en sån förebild, och skulle jag välja någon jag skulle vilja vara som så skulle jag välja dig. du är så fin på alla sätt och vis, fanny! 😀

  hil 2011-05-07 11:30:43
  Svara
 • Säger som Sandra, vilka knölar? 😀 och om de är dom som jag också tror, så har väl alla de? Så det är absoluuuut inget som du ska må dåligt över! & personer som skriver såna elaka kommentarer är bara avundsjuka, så bry dig inte om dom 🙂

  Thess 2011-05-07 11:27:42 http://thess.spotlife.se
  Svara
 • BRAAAA. Älskar sådana som accepterar sig själva som de är. Alla har vi som sagt någonting vi inte är nöjda med och oftast lägger ingen märke till det förutom en själv.
  Fett bra förebild är du. Mvh en flitig läsare!

  Lydia 2011-05-07 11:00:52
  Svara
 • Du är superduperfin i vilket fall som helst fanny 🙂

  fanny 2011-05-07 10:57:45 http://www.funniestfannys.blogg.se
  Svara
 • Har också liknande på mina lår, är 14 år gammal och har haft dom där i kanske 2 år (?). Har skämts mycket tidigare, men vafan skit samma, det är ju inget jag kan hjälpa. Har också skämts för mina utåtstående öron tidigare, men nu har jag börjat ha håret uppsatt oftare, för vem bryr sig egentligen?

  alice 2011-05-07 10:43:56
  Svara
  • Svar på alices kommentar.

   Stay strong! Jag hade sjukt utstickande öron och hade aldrig satt upp håret i hela mitt liv. Jag opererade mig vilket jag ångrar idag! Mina öron är så sjukt platta och fula och var så mycket sötare innan!

   Och Fanny, jag hade ALDRIG lagt märke till dina ”klumpar” innan du sa något! Du är så fin att jag inte vill gå in här ibland för då känner jag mig ful och min garderob känns astrist hahaha. Har läst din blogg i nästan två år nu, KEEP IT ROCKING!

   Hanna 2011-05-07 23:04:57 http://meteorshower.blogg.se
   Svara
 • Vilka knölar? Om det är dom jag tror ni menar så har väl alla sånna eller? Sen tycker jag det är ganska dum sak att må dåligt av, finns tusen värre saker. Jag har tex bristningar från höften ner till vaderna, det är verkligen nåt att må dåligt över.

  sandra 2011-05-07 10:42:30
  Svara
 • Helt rätt! Strunta i dem som inte kan uppskatta en snygg kropp! Och tro mig, du är inte ensam om ”knölar” på låren, jag och säkert många andra ägnar också halva sommaren åt att dölja dem, men nu gör jag som du och ger upp! Varför bry sig? JAG stör mig inte på dem, jag är bara rädd att ANDRA ska tycka att dem är fula och det får det vara nog med nu! 🙂

  Kakan 2011-05-07 10:01:21
  Svara
 • Jag har inte lagt märkte till några knölar alls, och de som kommenterade har förmodligen problem med sig själva annars skulle de inte skriva så 🙂 Du är sjuuukt fin!

  Melina 2011-05-07 09:43:19
  Svara
 • själv har jag aldrig tänkt på att du har såna! 🙂

  Amanda 2011-05-07 09:24:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!