CAUSE NOW I KNOW IT'LL BE ALRIGHT

Bild från igår kväll!

Godmorgon på er! Hade en superkväll igår, det var sjukt lyckat! Men idag är jag ju lagom trött, haha. Men ska pallra mig iväg till skolan om någon timme för en lektion och ett prov och sedan ska jag hem och för första gången på en vecka inte behöva plugga utan bara ligga i min säng. Underbart! Det blir nog en lugn kväll ikväll då jag är riktigt trött och jag ska upp tidigt för att åka till Göteborg imorgon. Hur som helst, vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • kan inte du lägga upp en video/vanligt inlägg hur du sminkade dig på denna rockkväll? snälla, vore jätte snällt! älskar din blogg! 😀

    sanna 2011-05-06 19:36:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!