SUPERTIPS


Jag måste bara tipsa om detta torrschampoo. Det är så bra så att man nästan måste kalla det mirakel. Det är inte en kombination med en stylingprodukt vilket gör så att det inte blir en såndär tuggumikänsla i hårbotten utan det blir bara lätt och rent som att det är nyttvättat igen och det håller hela dagen. Oslagbart! Men självklart finns det en hake, som med de flesta ”mirakel”. Det säljs inte i Sverige. Jag köpte mitt i Chicago och nu ska pappa till Holland i helgen så jag har gett honom uppdraget att leta åt mig. Men, är ni utomlands, TVEKA INTE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Annars kan du prova Schwarzkopfs got2b rokin’it torrschampoo!
  Det är as bra och suger upp all olja direkt och nytvättat känslan när tillbaka! Funkar perfekt till mig och den kostar bara 80 kronor :9

  Kram

  Moa 2011-05-06 17:02:28
  Svara
 • slutar du alltid så tidigt från skolan??

  rosa 2011-05-04 19:50:33
  Svara
 • Vad jobbar dina föräldrar med? Blev nyfiken haha 😀 riktigt bra blogg, favoriten sen jag hittade dig!

  elin 2011-05-04 17:59:30
  Svara
 • hejhej fanny:)) jag undrar om du vet något shampoo som hjälper torr hårbotten, något billigt;))

  linn 2011-05-04 17:12:54
  Svara
 • Attans vad besviken jag blev när jag kom till raden ”det säljs inte i Sverige”. Är på jakt efter ett superbra torrschampo nämligen. Du vet inget annat bra?

  Johanna 2011-05-04 15:12:00 http://littlemissvixen.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!