RECEPT PÅ ISCHAI

Nu när det börjar bli sommar tänkte jag bara tipsa er om hur jag gör min ischai! Helt perfekt att byta ut te, kaffe eller vanlig chai emot på sommaren.

Du behöver:

Mjölk, Isbitar, Chailattepulver

Gör såhär:

Häll i lite vatten i botten på ett glas och värm i micron tills vattnet är kokhett. Häll efter det ner chailattepulvret i vattnet och rör om ordentligt (pulvret löser inte upp sig i kall vätska). Fyll efter det på med iskall mjölk och isbitar, och rör om. Klart! Lätt som en plätt och otroligt gott!

Update: Det bästa chailattepulvret köper ni på Espresso House!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • hej fanny, jag har köpt mig en par korall (orangerosa eller nått sånt liknande) färgade ” kjolshorts” eller vad man ska säga, shorts fast slappare nästan som oversiza shorts och jag tänkte att du som är helt klart awesome på matcha kunde hjälpa mig..? oerhört tacksam för svar! kraam!

  lisa 2011-05-02 23:15:53
  Svara
 • underbart recept! 🙂

  Elin Carlsson (ecaarlsson.blogg.se) 2011-05-02 22:12:33 http://ecaarlsson.blogg.se
  Svara
 • Gud vilket bra inlägg,måste prova så fort jag får tag på chailattepulver och precis som någon ovan så undrar jag var man kan hitta det? 🙂
  Kram på dig!

  Jessica 2011-05-02 20:14:12
  Svara
 • perfekt tips , tack !

  ida 2011-05-02 19:22:37 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Hej! Var köper man chailattepulvret någonstans? 😀

  Thelma 2011-05-02 19:16:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!