PART 2

hur gammal var du när du förlorade oskulden? när rökte du första gången? och när var du full första gången?
När man förlorade oskulden tycker jag är fruktansvärt personligt och jag tycker bara att det är pinsamt när ni frågar det i en frågestund på en blogg. Vad skulle det spela för roll liksom? Rökt har jag aldrig gjort och full första gången var väl när jag var… 15? Tror jag!

vad är det bästa och värsta som hänt dig?  <3
Det bästa som har hänt mig är nog faktiskt att jag startade den här bloggen. Det har gett mig så fruktansvärt mycket! Det värsta är inget jag vill dela med mig av.

bästa flirt-tips?:D
Var dig själv men lite svåråtkomlig. Får killen se allt (nu syftar jag på personlighet, haha) på en gång finns det inget kvar att upptäcka sen och då blir han inte heller nyfiken.

fem måsten i en ny garderob?
Baslinnen (oversize), skinnjacka, pastelltoppar, ett spetsplagg och ett par skinnshorts!

Hej Fanny! Jag undrar om det är du som sjunger låten” Fanny & Danni – I Ett Barns Ögon”, och är det du på den bilden med rak lugg?
Hejsan! Haha jo det är jag och min föredetta vän Danni som skrev och sjunger den. Och ja, det är jag med rak lugg 😉

Du verkar ha allt så perfekt och du verkar vara så otroligt lycklig. Hur gör du? Är det sanningen? Har du nånsin mått dåligt? Kram och Tack för världens bästa blogg!
Nej det är inte sanningen, det är bara så att bloggen är en slags frizoon för mig där jag inte blandar in problem om det inte är nödvändigt. Jag har mått ordentligt dåligt i perioder då jag har väldigt nära till känslorna. När någonting dåligt händer blir jag ledsnare än de flesta andra då känslor verkligen sätter sig i mig men om det däremot händer någonting bra blir jag oftast gladare än de flesta andra också. Så det jämnar ut sig! Men jag kan ju ta som exempel att jag har mått så dåligt en period på flera månader då jag haft bloggen att jag bara spenderade dagarna i sängen stirrandes in i väggen och kunde knappt äta eller sova och ni märkte ingenting. Så, nej allt är inte så perfekt som det verkar, det är bara det att jag endast väljer ut godbitarna ur livet och har med i bloggen! Men oftast så är jag glad och lycklig 🙂

Hej! Kan du lägga upp tips på balklänningar? Gärna i färgerna vit, blå eller korall  Skulle vara jättekul, har bal snart och letar med panik efter klänningar!!

Hejsan! Ärligt talat så är jag faktiskt sämst på balklänningar och jag har ingen aning om vart man får tag i dem. Så tyvärr kan jag inte hjälpa dig! :/

hur många Converse har du egentligen och jag undrar varför jag aldrig får svar på en ända fråga :/ <3
Jag har 8 par! Jag brukar faktiskt svara på era frågor (nu för tiden) antingen i kommentarsfältet eller i Dagens Fråga. Men om du känner att du inte får svar kan du bara maila frågan till mig, där svarar jag alltid!

hej fanny! Vad kul med en frågestud. Jag ska till london på typ sensommaren och vad skulle du ta med dig till en weekend där?
Jag skulle ta med mig shorts och t-shirts till dagarna och några söta klänningar till kvällarna. Ett par converse och klackar till fossingarna!

hej fanny! jag undrar hur man får en riktig bra bränna som håller länge. tack på förhand!ps. håret vart skitsnyggt
Tack! Innan du börjar på säsongens bränna, se till att göra en ordentlig skrubb på hela kroppen så att du får bort all gammal hud. Sedan är det bara att vara noga med att smörja in sig två gånger om dagen och aldrig bränna sig.

kan du tipsa på flera sätt hur man matchar en ljus beige oversize kavaj?
Jag har skrivit ett inlägg om det som du hittar här.

Har du några bra tips på bra second-hand affärer i Malmö?
Då jag aldrig varit i Malmö har jag ingen aning! Haha. Men jag antar att ni har kedjorna som Myrornas och Humana?

Hur har du fått så lång hår?
Önskar att jag hade ett supertips att komma med, men det är bara bra gener!

Har du nånsin haft något problem med dina vänner (någon som stått dig riktigt nära)?
Jadå! Jag har förlorat många av mina nära i bråk och missförstånd men det är sånt som händer. Folk kommer och folk går, man har ändå kvar alla de viktigaste i slutändan på ett eller annat sätt! Om vi tar mig och Cajsa t.ex. Vi började bråka innan vi var vänner (fjortisgrejer) och sedan blev vi vänner igenom att vi träffades för att säga förlåt (snäppet mognare). Sedan började vi bråka igen men hittade tillbaka till varandra, och idag är hon en av mina absolut bästa vänner!

Hur är din relation med dina föräldrar och din bror?
Vi har en väldigt nära relation i vår familj. Jag pratar med alla tre om allt (då menar jag saker som sätter mina vänner i chocktillstånd, haha) men det är så himla skönt att ha tre personer som man kan prata med om allt omkring sig jämt. Behöver man hjälp eller råd är den väldigt nära om man säger så!

Vad är det vackraste du vet?
Kärlek.

Vad gör du helst på sommarlovet? Med vem? Vart? När? Hur?
Helst hänger jag nog på Västkusten med någon av mina närmaste vänner och bara solar på dagarna och myser på kvällarna. Det är den bästa kvalitetstid som finns!

Kan du visa lite bilder på ditt rum, för jag tyckte att jag såg din säng vid fönstret nu. Har du möblerat om?
Den dagen mitt rum är så pass städat att det går att visa bilder på lovar jag att visa! Haha. Och ja, jag har möblerat om!

Fixar du din design själv, eller är det någon annan som gör det?
Förut fixade jag den själv men sedan jag bytte över till Bloggpartner så fixar de den åt mig, men jag bestämmer allt!

3 positive og negative ting med ditt utsende/personlighet.
Positiva: Mina ögon, min vilja och att jag alltid är mig själv. Negativt: Jag kan bli väldigt sur om det inte blir som jag tänkt mig, jag har väldigt dåligt tålamod och mina klumpar på låren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • kan inte du visa alla dina converse i ett inlägg? 🙂

  thilda 2011-05-04 17:59:15
  Svara
 • Du har ju inte klumpar på dina lår! De är assnygga, skit i kommentaren om de och din hjärna som säger de för jag och säkert många andra håller inte med!

  Ellie 2011-05-02 23:27:07 http://stajling.blogg.se
  Svara
 • Meeeen! om du inte varit i Malmö för du åka dit snart tycker jag ! =D

  rebecca 2011-05-02 22:18:13 http://rebeccalundell.blogg.se
  Svara
 • Hej, tack för du svarade på min fråga ang om du alltid var lycklig osv. Bra svar jag fick! När du skrev att vissa dagar har du bara stirrat in i väggen och vi läsare ”visste ingenting” så känner jag bara en stor klump i magen typ haha. Vill alltid hjälpa. Men vill bara att du ska veta att om det skulle vara något så finns vi läsare här och kan ge dig sjukt mycket bättre råd än vad du tror. Menar inte att du skulle behöva skriva rätt ut vad problemet var eftersom sådant kan kännas lite FÖR privat, skulle heller inte vilja/våga skriva ut sådant över en såhär stor blogg och när förhoppingsvis mina föräldrar kikar in ibland och skulle lägga sig i osv, även om du nu har bra rellation till dina föräldrar 🙂 – men som sagt, vi finns faktiskt här för dig hur töntigt det än låter.. jag tycker bara det är så fint att alla människor bär på så grymt mycket erfarenheter av alla olika saker och bär på så mycket bra tips. Det glömmer man ibland i denna ”grymma” värld! Så olika människor kan dela så mycket bra med varandra 🙂 jag skulle tycka det var underbart om du ville bli lite mer privat och lite mer Fanny i din blogg. Lite mer ”lära känna dig” Men om det känns obehagligt osv så duger såklart din blogg precis som den är! Kramar på dig 🙂

  sara 2011-05-02 21:32:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!