BASJACKGARDEROBEN

Det finns tre jackor som jag tycker att varje tjej borde ha i sin garderob, min såkallade ”Basjackgarderob” Haha. Har man alla dessa tre har man en jacka för alla outfits och alla tillfällen!

Skinnjackan – Ja, behöver jag säga så mycket egentligen? Skinnjackan går att ha till allt, fungerar i regn och vind och är varmare än den ser ut. Det går även att göra roliga kombinationer med päls och jeansvästar. Men bäst tycker jag att man matchar skinnjackan till något sött som blommigt eller vit spets. Det ger en otroligt härlig kontrast som är svårslagen!

Jeansjackan – Finns i en miljon olika modeller och nyanser men jag gillar den slitna, jeansblå i oversize bäst. Dessa hittar ni bäst ifrån Levi’s på secondhand. Denna jacka kan man också ha till allt men jag har inte riktigt fastnat för jeans på jeansgrejen så i mina ögon skulle jag välja bort den om jag hade blåa jeans på mig. Snyggast tycker jag att man bär den i sommar till en vit klänning eller till en helsvart outfit bestående av någon fin topp och svarta skinnshorts!

Armyjackan – Denna finns också i väldigt många modeller men jag vill ha den så enkel som möjligt. Den snygga gröna färgen gör sig bra till det bästa och denna till skillnad ifrån jackan ovanför är ruskigt snygg till blåa eller gråa jeans! Bäst tycker jag att du matchar den till något lite ”ordentligt” som en skjorta och ett par jeansblå stuprör!


Mina jackor: Skinnjacka – Miss Sixty, Jeansjacka – Levi’s (Secondhand), Armyjacka – Urban Outfitters.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Dödligt snygga levisshorts är också en bra basis!

  http://www.tradera.com/Levis-501-shorts-vintage-retro-w28–auktion_341737_132374966

  !! 2011-05-04 18:44:17
  Svara
 • Jag tror jag har en likadan armyjacka som du, köpte den på rea för 139 kr på Urban Outfitters (jääätteinteresant för dig att läsa, men i alla fall). Älskar den så *** mkt 😉

  Sofia 2011-05-03 16:28:53
  Svara
 • Läckra!

  jenny 2011-05-03 13:35:54 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Så snygga!

  ida 2011-05-02 22:11:43 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Tack för en underbar blogg! All stress bara rinner av mig när jag klickar mig in hit, din blogg är super!

  Nattis 2011-05-02 22:04:02 http://mycurls.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!