PART 1

Hur mycket tjänar du på din blogg?
Det vill jag inte gå ut med men några tusenlappar i månaden.

Du köper hela tiden massa nya fina saker. Hur har du råd?
Jag shoppar smart! Sedan har jag min blogglön, studiebidrag och när jag jobbat min vanliga lön att röra mig med.

Vilken är din favorit maträtt?
Tacos, eller kött och pommes frites!

Och vilket ställe är den bästa resan du har varit med?
Ojojoj vad svårt. Antingen USA-resan 2009 eller Malaysia 2008!

Hur sköter du ditt hår? Hur ofta duschar du det och vad använder du för produkter osv?
Oj, jag sköter det illa… Haha. Jag tvättar det varannan dag med TRESémmes shampoo och balsam och that’s it. Haha.

Har du alltid haft så vita tänder eller har du blekt de någon gång?
Nej jag har alltid haft dem såhär, det enda jag gör är att borsta! Haha.

Fanny snälla svara på denna. Jag ska utomlands i juni och det står att hotellet har trådlöst internet. Är det bara ta med datorn och surfa på då? Eller kostar det pengar, för har hört att en del har fått böter för de surfar utomlands. Och du har ju bloggat i flera länder så hoppas du kan svara på denna frågan!
Om du tar med dig ett mobilt bredband kostar det för dig men om du kopplar upp dig på hotellets trådlösa vilket du oftast får betala ett fast pris för en fast tid för så är det ingen fara! 🙂

vart köpte din mamma dina rosa låga converse ?
I London någonstans, exakt vart vet jag inte men i en vanligt Conversebutik skulle jag tro!

ska du gå balen i trean? isf, har du funderat på hur du ska se ut?  om inte, vad skulle va din drömbaloutfit?
Nej det ska jag inte då vi tyvärr inte har bal här i Stockholm! Vi har våra studentskivor istället. Men om jag skulle gå skulle jag vilja ha en lång sidenklänning i någon riktigt snygg pastellfärg!

Jag verkligen älskar dina kläder och du inspirerar mig jätte mycket.Men jag undrar har du några kläder som du kan tippsa om som är relativt billiga, för jag skulle verkligen vilja ha dina kläder men har bara oftast runt 400kr.
Det bästa tipset jag kan komma med är att shoppa budget (H&M, Gina Tricot) eller Secondhand. Det är inte den bästa kvalitén men du kan få riktigt snygga grejer för en mindre peng!

vilken skulle vara den absolut mest ultimata outfiten för en varm sommarkväll när man ska festa?
Levi’sshorts, en söt vit virkad eller spetstopp och en stor mysig kofta! Converse på det.

Om det går 50% muslimer och 50% ej muslimer på en svensk skola, tycker du att man ska få avslutningar i kyrkan då? Även fast dessa 50% muslimer ej kommer till avslutningen pga att de är i en kristen kyrka.Tycker du att man ska ha de i en vanlig lokal då?Vad tycker du?Motivera gärna.
Jag tycker inte att det spelar någon roll om de har det i kyrkan eller lokal men om de vill ha det i kyrkan så ska de få ha det. Jag har ingenting emot invandrare i Sverige, men om de ska bo här så är det de som ska anpassa sig efter vårt samhälle, och inte tvärt om.

Hur höga är dina kilklacka från scorett? Och hur mycket kostade dom? Kan du inte lägga upp en bättre bild på dom?
Exakt hur höga de är har jag inte en aning om, men 10-13 cm någonstans. De kostade 400kr!

Hej Fanny! Har hört att du tagit b-vitamin tabletter. Funderade lite på att ta det men jag har också hört att det kan göra att man får hjärnskador eller något liknande. Är det sant eller finns det några andra bieffekter?
Hejsan! Jag har aldrig hört om några bieffekter och inte märkt av någonting själv men då jag inte har någon aning så vågar jag tyvärr inte säga någonting. Men det skulle vara väldigt konstigt om det stämde!

Hur matchar man snyggast en svart långklänning! OCH när passar det att man använder en, på sommaren/hösten/vintern/våren?
En svart långklänning kan du använda året runt till precis allt! Antingen bär du den som den är eller så har du en snygg topp över. Skinnjacka och Converse till är felfritt!

Jag undrar hur du tycker att man matchar högmidjade jeans shorts bäst ? till t.ex en vår avslutning ? gärna flera exempel
Jag tycker att det är så svårt när ni ber om matchningstips till plagg som går att ha till ALLT! För så är det faktiskt med jeansshorts, de går att ha till precis allt. Så om du inte matchar den med en dunjacka eller något lika knas så blir det nog super ska du se! Men till en skolavslutning skulle jag ta en lite finare ”festtopp” för att jeansshorts lätt klär ner 🙂

Hur lång är du och vad väger du?
Jag är 176cm och väger runt 60 kg!

Har du någon piercing förutom naveln? Hur lång tid tog det innan den läkte?
Nej jag har bara i naveln, det är den enda piercingen jag tycker är snygg. Det tog väl ca en månad innan den läkte om jag inte minns fel!

Vill du tatuera dig? Isåfall vad?
Yes! Jag ska tatuera in ett hjärta på handleden så fort jag orkar ta tag i saken, haha.

Vill du ha barn? Hur gammal vill du vara isåfall och hur många vill du ha?
Ja det är klart jag vill! Jag älskar barn. Jag vill ha två st och någongång mellan 25-30 årsåldern beroende på hur mogen jag känner mig och situationen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hejsan!
  Jag älskar att fota och bli fotad…men måste skaffa mig en bättre kamera!
  Vad fotar du med och vad kostade den ungefär?
  du har en toppen blogg!

  maja 2011-05-03 20:49:43
  Svara
 • Hej Fanny!
  Har bara en fråga, vart köper du alla dina kläder 🙂
  Är det billiga klädaffärer tips!?

  Linda 2011-05-02 20:18:17
  Svara
 • hejsan, detta kanske låter lite konstigt, men jag mår typ psykiskt dåligt när jag ser mig själv i speglen, jag är en ganska liten tjej och rätt populär (inte skryta, men är kompis med de flesta) och alla säger hela tiden att jag är så himla smal. Vilket jag inte håller med om, vågar inte visa mig i bikini knappt för är rädd att ingen ska gilla mig längre då. Är verkligen inte tjock men ändå inte smal. När man försöker prata med kompisar säger de bara ”nä du är inte tjock alls”. Har försökt sluta äta och über träna typ men jag kan inte det, äter hela tiden och tränar kanske fyra gånger i veckan, har du tips för att få en att må bättre eller något sätt att kunna bli smal? läser på många bloggar hur de bara äter chips och godis men ändå är de jätte smala, jag går upp i vikt såfort jag tittar på godis känns det som!

  Malin 2011-05-02 16:46:49
  Svara
 • vart skapade du din blogg? och kostar det för dig att blogga? Är tacksamm för svar!!! =0

  ronja 2011-05-01 21:19:43
  Svara
 • Oj konstigt att ni inte har bal! Här i Borås har vi flera studenskivor + bal ^^

  sandra 2011-05-01 20:58:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!