Och jag vet att du vet jag har rätt, jag har rätt, du har fel

Skjortan ovan är ifrån Gina Tricot för er som har frågat!

Nu är jag hemma ifrån skogen och min vanliga bloggning kan börja! Fast egentligen så kom jag faktiskt hem redan igårkväll men då var jag så svimfärdigt trött så att jag inte orkade sätta mig vid datorn. Det skedde en liten incident med min sovsäck som råkade vara en barnsovsäck igårkväll och slutsatsen att jag inte kunde vara kvar drogs! Så jag fick snällt åka hem vilket jag är fruktansvärt tacksam då de som var kvar nu gjort väldigt klart för mig att det var den värsta natten i deras liv. Så idag känner jag mig nöjd! Haha.

Idag ska jag skriva mitt Psykologiarbete och så funderar jag och mamma på en utflykt. Vi hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!