DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag undrar hur många läsare du har? Jag ser dig som jättestor då du ligger över Elin Kling och sånna på Bloggtoppen men du får ju inte så jättemycket kommentarer och sånt så jag tänkte att det var dags att fråga 😀 bäst blogg!

Svar: Hej! Ja jag förstår att det kan vara lite förvirrande, haha. Och det är svårt att säga hur många läsare man har då det är så himla många olika siffror man tittar på, det varierar fruktansvärt mellan tex en fredag och en söndag, beror på vilka perioder man kollar på och så men när folk frågar brukar jag säga 10 000 då jag har ca 10 000 sidvisningar per dag och ca 10 000 unika i veckan, så det blir rätt hur som! 😉 haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!