I will be here through your weakest moments


Jag är så himla nöjd med mitt hår! Det är så lätt och gör precis som jag vill utan att jag ens behöver fixa. Underbart!

Godmorgon på er! Jag la hela kvällen igår på att städa och sortera min garderob, det var välbehövligt kan jag lova! Nu ska jag ner och käka lite frukost och sedan hjälpa Jonatan med ett skolarbete. Sedan blir det faktiskt plugg för min del också, ska passa på att försöka stöka undan så mycket jag kan så det slipper bli hysteriskt när skolan börjar igen. Puss sålänge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Nu kommer jag och skriver lite random såhär mitt i natten..
  Men jag har inte läst din blogg på typ 1 år nu, nu tittar jag in igen och shit va man blir inspirerad! Förstår inte varför jag slutade läsa din blogg. Så grymt bra! Kollade och läste några inlägg och jag fastnade igen!

  Vet egentligen inte vad jag ville få ut av att skriva det här men tack så jättemycket för en skitbra och inspirerande blogg! 😀

  Kim 2011-04-25 02:27:37
  Svara
 • nice nice very nice your styles

  kevin moreno 2011-04-22 17:47:44 http://stylesbykevin.blogspot.com/
  Svara
 • du passar verkligen super bra i ’ditt nya hår’ eller vad man ska kalla det! 🙂

  lovisa 2011-04-22 13:49:16 http://lovisaevakarlsson.blogg.se
  Svara
 • Hur får du så att det är lite större bokstäver ibland och mindre ibland i dina inlägg?
  Skulle också vilja ha det!
  älskar din blogg!

  Sarah 2011-04-22 12:02:37
  Svara
 • Hej !änvänder du fortfarande vaselin på ögonfransarna ? Om du gör det tar du på det på en ren mascara borste och drar på eller tar du bara med fingrarna ? Jag har sett att det ska vara jätte bra för ögonfransarna men sen såg jag på en blogg att om man använder det mer än 5 gånger så lossnar fransarna runt 30 års åldern… Jag använder det till läparna och vill gärna använda det till fransarna men jag vet inte om jag vågar men vad tror du ?? Kan det hända ?????? KRAM 🙂 <3

  Alexandra 2011-04-22 11:53:16 http://www.alexandrawirth.blogg.se
  Svara
 • Skiit bra blogg 🙂

  Dääni 2011-04-22 11:35:22 http://danijohanna.blogg.se
  Svara
 • Du är jättefin i ditt nya hår! 🙂 Jag skulle och vilja klippa mig så, har ganska långt, fast är mer brunette 😛

  Lina 2011-04-22 11:13:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!