SMILE CAUSE YOU FEEL LIKE IT

Godmorgon på er! Jag har just ätit en god frukost ute i gassande sol, idag blir det solning på schemat! Men först ska jag åka iväg och ta hand om lite ärenden och hämta ut ett paket. Vi hörs senare mina underbara läsare!

Ps. Jag har precis upptäckt ”svara-funktionen” i kommentarsfältet så numera svarar jag på era kommentarer där. Så om ni väntar på svar på en kommentar är det där ni ska kolla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag vet inte hur länge jag har velat säga det här Fanny, men du är min förebild!
    Alltid när jag har klädproblem kikar jag in på din blogg (gör det varje dag ändå) och vips så är problemen borta! Samma när jag behöver t.ex. motivation till att plugga när jag inte orkar det, men du är en sådan tjej som biter ihop och ändå pluggar, får bra resultat och samtidigt hinner med mycket annat. Så du är väldigt inspirerande för många tonårstjejer, fortsätt med det du gör!

    Diana 2011-04-21 11:53:11 http://silverpearls.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!