DAGENS DETALJER 200411

Ni får hela outfiten senare!

Om det är någonting jag är bra på så är det iallafall att shoppa, haha. Åkte med mamma till Stinsen och sprang in på myrornas där jag gjorde några fynd och sedan hittade jag ett presentkort på H&M i min plånbok som jag kände mig manad att utnyttja också, haha. Jaja, riktigt bra köp har det blivit iallafall. Visar er senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • superfina solisar!

  Svara
 • snyggt! jag har en fråga angående domän. du skrev förut att du köpte din och jag undra rom du har något tips på någon bra sida där man köper en elle rhur man bäst går till väga. och hur sköter jag bloggningen via en hemsida ;S ?

  Elin englund 2011-04-20 18:36:44 http://www.ellanstar.devote.se
  Svara
  • Svar på Elin englunds kommentar.

   Jag har ju Bloggpartner som sköter allt det där åt mig men jag köpte min på one.com och det finns en bra guide på designadinblogg.se om hur man gör! 🙂

   Fanny 2011-04-20 20:12:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!