ANG. MITT HÅR

Nu tänkte jag bara försvara mig lite inför dem som inte blev sådär superförtjusta i mitt val av ny frisyr, haha. Grejen är den att mitt hår är inte så fantastiskt som det ser ut för det första, det är så jäkla långt och tjockt så att det blir för tungt. Alltså ser det absolut inte alltid ut som det gör på bilder, naaada volym i verkligheten för vad jag än gör så lägger det sig bara som en äcklig, tjock matta över hela huvudet efter ett tag.

Det har blivit så långt så att det inte går att göra någonting alls med det. Jag kan nästan aldrig ha utsläppt hår för det blir bara en stor tova av det och saker som att locka håret är också kört då ingen locktång räcker för mer än halva mina längder och även om jag lyckas få vågor i hela håret med hjälp av en knut så håller det inte alls länge då det är så pass tungt så att det ”dras” ut om jag inte dränker det med hårspray. Och när det kommer till ”Du kommer ångra dig” så okej, jag tror verkligen inte att jag kommer göra det men OM jag gör det så är det faktiskt bara hår, och mitt växer som ogräs så på ett år kommer jag ha tillbaka samma långa hår igen om jag inte gör något åt det!

Hade det alltid sett ut såhär hade det inte varit snack om saken, men nu är ju så tyvärr inte fallet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Förstår! Jag hade långt, dock inte lika långt som dig riktigt men långt för att vara mig. Men jag klippte av det. Det var bara så äckligt, tovigt och jag tror du fattar! Det blir nog jättesnyggt med lite förändring. Och framförallt skönt för dig! Klart du ska klippa av det, även om det är fint på bilderna (vi vet ju inte i verkligheten som du skriver, hehe) 🙂

  Sofia 2011-04-18 15:51:03
  Svara
 • Haha jag som precis tänkte ”shit vilket fint hår hon har! önskar jag hade sådär”. Men jag förstår precis vad du menar. Mitt hår är lite lite kortare än ditt men mitt är också tjockt och jag tycker också det blir sådär att det bara lägger sig platt efter en dag. Nästan så att jag funderat på att göra rastaflätor eller nått, hahahaha! Men jag ska spara till så långt jag vill ha nu (bara för att en gång i sin tid vill man ju ha haft ASLÅNGT hår) och sedan ska jag klippa av skiten, då blir det pojkfrilla (you know Rihannas gamla frilla). Tror det skulle passa mig (om jag vågar).

  LISA 2011-04-17 21:49:49 http://blogofmine.blogg.se/
  Svara
 • Nej jag tror inte heller att du kommer ångra dig, iaf inte om du är så trött på ditt hår som du faktiskt verkar vara haha! Som sagt det växer ju ut 🙂 Har även hört att det ska vara ”inne” med mellanlångt, eller ja du fattar, hår nu i sommar, vet dock inte om det är sant haha.

  Elinor 2011-04-17 16:43:12
  Svara
 • Hur har du tänkt klippa? 🙂

  Nattis 2011-04-17 11:46:10 http://mycurls.blogg.se
  Svara
 • Tror inte du kommer ångra dig och tror att det kommer bli mycket finare! 🙂 Det är fint med långt, men du har nästan för långt om man får säga det, haha :p Och eftersom du har så pass långt så kommer du ändå ha långt fast du klipper av så mycket, du kommer ju inte bli kortklippt liksom 🙂

  Martina 2011-04-16 18:40:03
  Svara
 • Jag hade också super långt och tjockt hår som dig, och fick mycket kommentarer också så som att mitt hår är för fint för att klippa av och att jag kanske kommer ångra mig, men nu har jag nyligen klippt page och är super nöjd! Har aldrig haft såhär kort även om det inte är jätte kort är det det för mig men är otroligt lättad! Och som sagt är det bara hår.
  Lycka till iaf!

  Mikan 2011-04-16 18:37:56 http://mikanena.blogg.se
  Svara
 • Kan du inte visa oss någon bild när du har kortare hår? 😀 är nyfiken hur de skulle bli att se ut 😉 tror absolut du inte ångrar dig om du tröttnat på långt!

  Elin 2011-04-16 17:08:46
  Svara
 • tror du kommer passa urbra i kortare hår!

  Miranda 2011-04-16 16:35:18 http://synvillor.devote.se
  Svara
 • klipp av det! skit jobbigt med så långt hår, säskilt nu på sommaren/våren. det är bara håååår det växer ut!

  daria 2011-04-16 16:34:42 http://dariap.devote.se
  Svara
 • Håller verkligen med dig, jag har det exakt likadant, har nästan alltid haft det uppsatt bara för att jag verkligen inte får volym i det, då blir det ju inte så fint trots att det är tjockt och långt!!
  Jag klippte upp det för någon vecka sedan och tunnade även ut det, och visst, det är ovant från början, jag nästan hatade det, men det är så jävla lätt och skönt!! Det går lätt att få volym som hållet, tar inte timmar att göra lockar och torkar snabbt när man tvättat det!! Superglad att jag gjorde det!

  Tilda ♥ 2011-04-16 16:26:23
  Svara
 • Det är ooooootroligt skönt med kort hår nu när det börjar bli så varmt. Håret blir dessutom tunnare på något sätt, (iaf på mig) varje gång jag klipper det. Mitt hår växer så sjukt fort så varje vår får jag klippa det igen för jag pallar verkligen inte det långa håret på sommaren. Haha så jag förstår det helt!

  alexandra 2011-04-16 16:20:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!