DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag undrar, har du en lookbook? 🙂

Svar: Hejsan! Ja, det har jag faktiskt! Startade en för bara några dagar sedan för att det var någon annan som tog mina bilder så jag la upp allt för att bevisa att hon var en bluff och få henne avstängd. Nu när det är avklarat är jag faktiskt sugen på att ha den kvar! Ni hittar den på http://lookbook.nu/fannystaaf!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hello Fanny, you’re so damn beautiful!
  do you have any tips for advertising I can have on the blog so I can make some money?
  BIG HUGS

  Emily 2011-04-14 20:24:52
  Svara
 • Vår avslutningen är ju snart påväg och jag har redan suttit och funderat över VAD jag ska ha på mig och nu kommit till en sådan slutsats att alla har ju alltid på sig klänningar och kjolar osv på sånhär avslutningar så jag har planerat ha på mig shorts. Men jag undrar du som har en sån fantastisk stil kunde ge några tips på olika outfits med jeansshorts och hur du tycker att man matchar dem bäst ? kramar

  tuduuuu 2011-04-14 17:47:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!