LUNCHTIME


Matten gick jättefort att göra så nu står jag här helt ställd och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, haha. Gjorde mig iallafall lite mackor och chailatte till lunch/mellanmål och har suttit och läst en ny tidning och en från i höstas och kommit fram till att jag verkligen är ett större fan av höstkläder än vårkläder, tragiskt nog! Haha. Men det gör inte så att jag älskar våren mindre. Idag har jag förresten hört fiskmåsar! Sommar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag hoppas du vet att det där är på tok för lite att äta till lunch? Skriv hellre mellanmål så att du inte får andra att tro att det där är så där man ska äta till lunch.

  Ina 2011-04-11 21:50:10
  Svara
 • Nu ska jag fråga , håller du på med någon sport eller liksom motionerings tränar du eller liknande? när du håller dig i ett så smalt skick, men att du ändå ser mer muskulös ut än att du ser ut att gå av på mitten som t.ex kissie

  Janina 2011-04-11 19:45:08
  Svara
 • SNYGG header!!! Verkligen 🙂

  Lovisa 2011-04-11 16:10:47
  Svara
 • Åh vad fint att du har bytt ut bilden i headern, denna är verkligen super snygg!

  Diana 2011-04-11 16:04:25 http://silverpearls.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!