I'M ON MY GUARD FOR THE REST OF THE WORLD BUT WITH YOU, I KNOW IT'S NO GOOD


Godmorgon!

Det blev ingen skola för mig idag. Deppmode av väldigt hög grad och en massa plugg som måste klaras av. Jag vill helst bara lägga mig i sängen och somna om men jag måste få lite matte undanstökat först. Vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny! Skulle du bara kunna kasta upp ett inlägg om hur man snyggt matchar en svart lite oversize halvkort t-shirt på ett snyggt sätt typ vid denna årstid (=inte shorts)? Du behöver inte lägga upp ett snyggt collage utan bara text räcker om du inte hinner fixa nåt annat! 🙂

  Sen så såg jag den här bloggen igår http://myblogspot-brigita.blogspot.com/. Det är någon som säger sig heta brigita men hon har bilder på dig!! Värt för dig att kolla upp det tror jag faktiskt!

  elin 2011-04-11 14:29:30
  Svara
 • Hejsan!
  Jag skickade nyss ett mail till dej, angående om att jag tror du blivit plagierad på lookbook. Om du inte ser mailet, kontakta mej via bloggen så skickar jag länken pånytt! Sparade också en bild av hela lookbook-sidan (hennes profil etc).

  christa 2011-04-11 12:50:14 http://christa.papper.fi
  Svara
 • Vacker!

  Ella 2011-04-11 10:55:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!