DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Älskar din blogg, du är jätte bra! Undrar dock, vad tycker du om tatueringar och piercingar? Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om det, vore jätte kul att läsa! PUSS

Svar: Hejsan, och tack så mycket! jag har faktiskt väldigt svårt att bestämma mig när det gäller sånt här. Jag har en piercing i naveln och jag planerar min första tatuering så jag gillar det ju men det är väldigt få som jag tycker att det är snyggt på. Piercing t ex. tycker jag bara är snyggt i naveln och det väldigt få som passar i det och tatueringarna måste vara helt rätt på rätt ställen. Absolut inget över hela armen eller så, riktigt fult!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • håller med dig där, de passar bara på vissa! men jag själv tycker att den ska ha ett budskap också, något som betyder något speciellt för en själv 🙂 din blogg är grym och fortsätt med det du gör! 😀 KRAM

    jessica 2011-04-05 19:55:36 http://jesssicass.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!