CHICAGOSHOPPING #11


Hur lycklig blev jag när jag hittade denna? Överlycklig! Jag var egentligen färdigshoppad och vi sprang runt på några mindre gator för att hitta en butik som sålde schampoo och så fick jag syn på en Urban Outfitters som jag bara var tvungen att kika in i snabbt. När jag skulle kolla av övervåningen snabbt innan vi var tvungna att springa vidare fick jag syn på denna på en skyltdocka. SOM JAG LETAT. Vårens nyckelplagg, apsnyggt och den kommer bli väl använd!

Update: Det är en transparent långkjol för er som inte ser det! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Är det en kjol??

  Elina 2011-04-03 16:10:57
  Svara
 • hej, såg att du användt dig av b-vitaminerna. är lite sugen på att testa dem också, då jag inte trivs så bra med min hy.
  men känner att jag vill veta hur stora tabbletterna är? är inte så bra på att svälja tabbletter. och då känns det ju lite onödigt att köpa dem ifall dem är jätte stora! men det kanske är värt det?
  skulle va jätte snällt ifall du svarade.
  ps: såg att du inte ville ha så mkt mer frågor om tabletterna, men skulle va skit snällt!

  felle 2011-04-02 21:15:21
  Svara
 • hej, såg att du använt dig av b-vitaminer. jag är nyfiken på de, då jag inte alls trivs med min hy. är dock lite bekymrad över hur stora tabbletterna är? har lite svårt med att svälja, men det kanske är värt det?
  är jätte tacksam om du svarar!

  felle 2011-04-02 21:12:01
  Svara
 • Oooh! Så snygg! Har letat efter en transparent kjol (för det är väl en kjol? :p) sedan i höstas. Så grymt snyggt!

  Clara 2011-04-02 17:27:30 http://byclara.devote.se
  Svara
 • vad e det för något?

  sandra 2011-04-02 16:30:51
  Svara
 • Va e det för nåt? 😮 en sjal?
  Trodde det va en gardin för de hängde precis som en gardin haha :p men det va skitsnyggt material, transparent svart är så jävla snyggt!

  amanda 2011-04-02 16:07:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!