MORNING

Jag säger godmorgon med en bild på utsikten från vårt fönster! Vi bor så himla högt upp, på 37e våningen för att vara mer exakt så att till och med jag som inte alls är höjdrädd blir lite skraj när jag tittar ner på de små myrprickarna som är människor nere på gatan.

Hur som helst så vaknade vi för ett tag sedan, klockan är halv 8 här och Christer är nu på gymmet medans jag passar på att slänga in ett litet inlägg. Så fort han kommer tillbaka ska vi upp till frukosten som jag har sett fram emot enda sedan frukosten tog slut igår, haha! Den är helt fantastisk. Senare idag blir det nog lite mer shopping för jag vill shoppa upp de dollar jag har kvar. Låter jobbigt, va? 😉 Hörs senare, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ååh Fanny nu när du är i Chicago så tips från mig är att besöka Abercrombie & Fitch och free people!!! Lägg free people (om du inte redan vet om den såklart(; hehe) på minnet. Dom har nog värlshistoriens romantiska (mycket virkat, spets, blommigt), snyggaste klänningar, kjolar, blusar, toppar. Ja allt! Inte budget direkt men ligger på ungefär samma prisnivå som Topshop. Hoppas du hittar affären och tittar in dit. Du kommer ÄLSKA det!

    Clara 2011-03-21 18:51:26 http://byclara.devote.se
    Svara
  • Nu är du verkligen på topp med bloggandet Fanny! Vilken inspiration jag fick när jag kikade in här i dag! 😉

    Michelle 2011-03-21 14:12:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!