MODEFLICKAN

Läs en mini-intervju med mig ang. transparenta långkjolar i senaste numret av Modeflickan här!

Hej! Gud vad konstigt det kändes att trycka på ”skapa nytt”, känns som en evighet sedan jag bloggade. Inte så konstigt kanske då det inte gått mer än en dag utan bloggning på nästan 3 år i mitt liv.

Jag är inte tillbaka riktigt än, ville bara hålla er lite uppdaterade. Jag tror inte att jag insett själv hur mycket jag behövde den här pausen. Jag behövde våga släppa taget och när jag gjorde det kunde jag bara andas ut. Jag har haft 5 underbara dagar då jag bara kunnat vara. Helgen var en perfekt blandning av mys och fest med fantastiska människor och igår var vi på Rudbecks Whiteskiva och det blev så himla lyckat. På 5 dagar har det inte funnits någon press. Allt känns verkligen perfekt just nu och om 2 dagar åker jag till Chicago. Men jag behöver mer tid borta från det här men jag är så himla tacksam för era fina kommentarer och mail, är inne och läser med jämna mellanrum!

Eftersom att ni är så himla fina tänkte jag ”fuska” till det med två inlägg till idag. En outfit och ett mat-inlägg (fått önskemål) kommer dyka upp under kvällen innan jag fortsätter min paus ett tag till. Ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Fanny! Kul att du är tillbaka 🙂
  Skinnjackan som är med i kollaget, vet du vart den är ifrån?
  Kram

  Emma 2011-03-17 23:37:14
  Svara
 • håller med! Skit snyggt plagg!

  Ani 2011-03-17 20:19:24 http://aniishh.blogg.se
  Svara
 • Håller med alla däruppe! Tummen upp för dig (y) hahah jag tar detta inlägg som ett tips och det var kul att bläddra igenom tidningen, var detta ett undantag eller kan man läsa den på nätet? (hur ofta kmr den ut då?) bra intervjuv och kul att du kan använda din tid på ett bra sätt 🙂

  nena 2011-03-16 19:53:47
  Svara
 • vad roligt! :D:D och du? jackan på bilden är en sådan som jag har letat efter sen förevigt! vet du vart den är ifrån? :D:D

  Bea 2011-03-16 19:03:38
  Svara
 • Du har mig kvar som läsare när du kommer tillbaka! 🙂

  Marja 2011-03-16 18:17:08 http://missmb.devote.se
  Svara
 • Blev så glad när jag klickade mig in här och såg att du hade uppdaterat 🙂 Är en trogen läsare! Jag förstår om det är mycket press med skolan samtidigt som man driver en blogg, fortsätt att ta en paus du 😀

  Marja 2011-03-16 18:16:34 http://missmb.devote.se
  Svara
 • gud, skönt att du är påväg tillbaka! även om det kmr ta ett tag till (: om du nu känner en sådan press & olust till bloggning, varför blogga? is that true? 😮

  Emma 8) 2011-03-16 17:58:00 http://www.boinq.blogg.se
  Svara
 • Vi saknar dig! detta gjorde min dag!

  Nathalie 2011-03-16 17:23:34
  Svara
 • MYCKET HÄRLIG LÄSNING FINA DU!

  STYLE CRUSH, UPPSALA 2011-03-16 17:07:37 http://www.emira.se/bloggar/style-crush
  Svara
 • Som jag har längtat efter lite uppdatering från dig, men du ska inte känna någon press, utan börja på rikitgt igen när du känner för det. Älskar din blogg 😉

  alice 2011-03-16 16:37:50
  Svara
 • Du kan inte ana hur glad jag blev när jag klickade mig in på din blogg och såg att du hade uppdaterat, ett tecken på att du är på väg tillbaka. Ta den tid du behöver, vi trogna läsare kommer att finnas kvar. (:

  Jessica 2011-03-16 16:21:31
  Svara
 • vad skönt det var att titta in på bloggen och se att du gjort ett nytt inlägg! 😀 men ta den tid du behöver, jag kan vänta 🙂

  Amanda 2011-03-16 16:18:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!