SO I'LL JUST DANCE ALONE, I CAN DO IT

Bild från i höstas

Hej på er! Morgonen har lagts på frukost, långdusch, ett avsnitt av stylisterna och lite bloggplanering. Jag är så himla sugen på en riktigt powerwalk just nu men sjukan håller mig fortfarande inne, det verkar iallafall som att jag är på bättringsvägen! Någonting annat jag är sugen på är vår. Det finns inga ord för hur trött jag är på all kyla och snö. Jag vill ha sol, bar asfalt och tussilago – NU.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vem tycker du borde vinna stylisterna? 🙂

  alice 2011-02-28 21:08:50
  Svara
 • Åh om man ändå var sugen på en powerwalk! Jag skulle verkligen behöva komma igång och träna 😛 Skulle verkligen behöva lite tips och knep, för har verkligen inte nån motivation alls till att träna. Så har du något bra peppningstips eller tips på olika sätt att träna? 🙂

  My 2011-02-28 16:45:54
  Svara
 • hej jag har också en fråga vad har du för kamera inte g12 utan systemkamera och vilken är bäst g12 eller system kan du visa bilder som båda kamrena har tagit din blogg är bääääääääääst 😀

  hejjjjjjj 2011-02-28 14:53:38 http://outfitgirl.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga till dig som jag gärna vill ha svar på. Jag undrar om skinnjackan med fårskinnskrage funkar även i vår? Vad tycker du?

  Wilma 2011-02-28 13:48:47 http://lantisbarn.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!