DAGENS FRÅGA

Hej! Jag har en fråga till dig som jag gärna vill ha svar på. Jag undrar om skinnjackan med fårskinnskrage funkar även i vår? Vad tycker du?

Svar: Det är ju inte så att den syns överallt så att man vet att den gäller utan snarare så måste jag säga att jag inte sett ett spår att fårskinn sedan höstvisningarna för 2010. Dock så tänker jag använda min ändå för att den är så himla fin. Kanske inte den jackan jag kommer satsa stenhårt på men den kommer helt klart få åka på när det passar. Så ja, jag tycker helt klart att du kan använda den i vår igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag tycker den passar perfekt nu i ”mellanveckorna” när snön snart är borta men det fortfarande är svinkallt, speciellt om man kombinerar med en skir vårig långklänning =)

  //Emma Hå

  Emma Hå | shoes and beyond 2011-02-28 18:51:30 http://emmahas.se
  Svara
 • laddar du ner pretty little liars? om inte vart kollar du på det? finns det bara en säsong? 🙂

  sagha 2011-02-28 18:00:40 http://ibeliveinyou.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!