LAUGH THE PAIN AWAY

Mitt motto – Just för att det stämmer så bra

Jag sitter och tänker på hur många det är som verkligen mår dåligt, och hur de gräver ner sig i det. Jag vet hur det är för att jag gjort det själv. När allting känns helt hopplöst och det känns som att vad man än gör så kommer det aldrig kunna bli bra igen så har de flesta förmågan att bara acceptera det, och göra saker som bara gör det värre. ”Det kommer bli bra” skjuter man ifrån sig och stämplar personen som sa det som idiot då man känner det i hela kroppen, att det aldrig kommer bli bra igen. Men det stämmer faktiskt. Det blir alltid bra igen. Kanske inte alltid som förut, och kanske inte med en gång, men tids nog så kommer alla att skratta och känna att man har mycket att leva för igen.

Det är okej att vara ledsen, men att bestämma sig för att vara ledsen och aldrig vilja komma ur det är inte okej. Gråt tills det inte kommer något mer och sedan rycker du upp dig och även fast det kan ta mer krafter än vad du egentligen har, gör någonting. Helst med personer som älskar dig. För vet ni vad? När ni umgås med personer ni är nära och delar många fina och roliga minnen med så kommer ni förr eller senare att skratta. Hur ledsna ni än är så kommer det komma en situation där det inte går att hålla det inne. Det är som i första Sex and the city-filmen när Charlotte bajsar på sig och Carrie efter en längre period då hon knappt sagt något alls, ätit eller ens rört en min börjar asgarva. Och efter det så kommer hon ur det. För att skratt är den bästa medicinen emot sorg. Den bästa medicinen emot den där tunga klumpen som ligger i magen som vill få dig att ge upp. Att skratta ger dig en känsla av lycka hur förjävligt livet än kan vara. Så, laugh the pain away.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Bra skrivit!

  jenny 2011-03-05 17:07:04 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • riktigt bra skrivet!

  lisa 2011-03-03 10:50:54 http://baralitelisa.blogg.se
  Svara
 • Bra skrivet hörru, du satt precis ord på det jag inte kunnat klura ut. Men det är sant, ett litet skratt gör så mycket, man känner sig levande igen! Man blir påmind om hur det ska vara! Hihi

  (Y) 2011-02-28 22:10:25
  Svara
 • Mycket bra Fanny!

  Tack så mycket för tipset.

  A little bit stronger 2011-02-28 19:06:18
  Svara
 • Kolla in min blogg!
  Handlar om mode, smink och lite om min vardag.
  Har ofta börjat lägga upp outfit bilder och jag sminkar ofta och gärna!
  Puss!

  hanna :) 2011-02-28 15:49:13 http://admin.nextinfashion.se/hannabianchi/
  Svara
 • Så sant som det är skrivet, helt klart! 🙂

  Elin Carlsson (ecaarlsson.blogg.se) 2011-02-28 15:07:26 http://ecaarlsson.blogg.se
  Svara
 • var de inte du som skulle ägna lovet åt att blogga klockan är halv två och du har inte uppdaterat än :S schyssT

  anonym 2011-02-28 13:27:50
  Svara
 • jättefin text..

  Michelle 2011-02-28 10:30:40
  Svara
 • Otroligt bra sagt Fanny!

  Diana 2011-02-28 09:31:28 http://silverpearls.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!