MORNING

Godmorgon på er! Nu sitter jag här i köket med datorn och äter världens godaste varma mackor med philadelphia, ost och salami (ja, jag vaknade nyss…)! Tänkte äta i lugn och ro och läsa lite bloggar nu och sedan så ska jag in i duschen innan det är dags att tagga till igen inför kvällen. Först blir det mysig tjejmiddag och sånt hemma hos Elina så att vi får fira henne ordentligt och sedan drar vi in till stan och ser vart kvällen tar oss!

Jag är ledsen för den usla bloggningen igår och det kommer tyvärr bli likadant idag men vet ni vad? Sedan är det lov och jag har inte en enda grej på schemat så jag tänker verkligen fokusera på bloggen. Det ska bli så skönt att få blogga helhjärtat utan att massa plugg och grejer kommer ivägen. Så ni kan se fram emot mycket kul som kommer nästa vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vilket bröd är det du har? 🙂

    Amanda 2011-02-27 23:00:53
    Svara
  • vilket bröd är det du har och hur gör du mackorna ser riktigt gott ut snälla svara skulle bli jätte glad!

    Lina 2011-02-26 22:21:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!